Itthon » Oktatás

Felkészítenek a kis- és nagy érettségire

Több délutáni korrepetációs és vizsgafelkészítő program indul hamarosan Udvarhelyen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Biró Mihály

Utcára került az iskola (videó)

Levelek hulltak, grafikák, festmények lobogtak a...
allatvilagnapkikep

Állat volt a napiban

Gyanútlanul mentem a Csillagvár Napköziotthonba és ez...
Tudasz01

Tudászban ki a jó?

Egész Székelyföld itt lesz a történelmi vetélkedő...

Segítenek, hogy jót produkálj a vizsgákon. Illusztráció
Segítenek, hogy jót produkálj a vizsgákon. Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. szeptember 14., 14:15
0 hozzászólás. 

Két vagy három jegyet is javulhat az abszolváló, illetve az érettségi átlag a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány felkészítőjének köszönhetően – ígérik a program szervezői.

A két éve elindított ingyenes felkészítő programra szeptember 30-áig várják udvarhelyszéki diákok jelentkezését, tanulmányi előmeneteltől függetlenül – a fontos az, hogy elkötelezett, tanulni vágyó diákoknak tudjanak segíteni. Az órákat román nyelv és irodalomból Ambrus Hajnalka, matematikából pedig Bíró G. Albert tartja.

A helyek száma korlátozott, jelentkezni kizárólag a 0740-777958-as telefonszámon lehet. Az órákon való részvétel előteszteléshez kötött, ennek időpontjáról értesítik a jelentkezőket. A tesztelés függvényében október 15-én hirdetik ki a program résztvevőinek névsorát.

Tanulj meg tanulni!

Az 5-8. osztályosokat hamarosan a MÜTF Oktatási Központban is várják, matematika-, íráskészség-, tanulásmódszertan-, angol-, német-, illetve románórákra. A program lényege, hogy a diákok játékos formában sajátíthatják el a tanagyagot, figyelve a személyiségfejlesztésre, az önbizalom növelésére is. Minden tantárgyból havi egy tanulásmódszertan-órát is tartanak.

Egy tanórán való részvételért várhatóan tíz lejt kell fizetni, ám a tanintézet szeretne támogatók bevonásával ingyenes helyeket biztosítani a hátrányos helyzetű, jó képességű diákoknak. Bővebb információk az oktatási központban kérhetők.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."