Itthon » Ifjúság

Mara bulin vetélkednek a végzősök

Idén is megszervezi a végzősök hagyományos vetélkedőjét az Udvarhelyi Fiatal Fórum, melyre ezúttal öt iskola háromfős csapatai jelentkeztek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

MaraBuli
MaraBuli
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. március 22., 16:05
0 hozzászólás. 

UFF

A diákok a középiskolás évek alatt kétszer kerülnek igazán nagy megmérettetés elé: az egyik ilyen esemény a gólyabál, a másik meg az érettségi. De mielőtt az érettségiig mennének, még van egy lehetőség, ahol begyűjthetik a sulis évek utolsó dicsőségét és megnyerhetik az Udvarhelyi Fiatal Fórum által szervezett Mara Bulit, amivel övéké lehet a legtalpraesettebb és legügyesebb végzős csapat címe. A rendezvény március 30-án, pénteken este 7 órától kezdődik a Siculus Ifjúsági Házban.

Öt középiskola képviselteti magát a vetélkedőn, mind három-háromfős csapatokkal. A Tamási Áron Gimnázium, a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Gimnázium, a Dr. Palló Imre Művészeti Szakközépiskola, a Benedek Elek Pedagógiai Líceum és a Kós Károly Iskolaközpont diákjai lépnek színpadra különböző mesterségek égisze alatt: minden csapatban lesz egy nővérke, egy úszó edző és egy énekes. A főként ügyességi játékok során a csapatok sok esetben majd a közönség segítségét kérhetik, ezért fontos a szurkoló csapatok jelenléte is.

A rendezvényre a belépés díjtalan és nyitott minden érdeklődő, szurkoló számára.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."