Itthon » Ifjúság

Jelentkezz zenekaroddal a Peron Music Tehetségkutatóra

Idén ősszel először rendezik meg Székelyföldön a rock, a metal és az alternatív zenét játszó, alkotó zenekarok tehetségkutatóját.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

FaceToday_LocalHeroes
FaceToday_LocalHeroes
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. március 28., 16:35
0 hozzászólás. 

A Peron Music Alapítvány az Udvarhelyi Fiatal Fórummal (UFF) és Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalával partnerségben hozza tető alá a Peron Tehetségkutató Fesztivált.

Jelentkezni csak elektronikusan lehet október elsejéig ide kattintva. További információkat a Peron Music Alapítvány Facebook-oldalán találhatsz. A döntőt november 24-én, szombaton tartják Székelyudvarhelyen, a Siculus Ifjúsági Házban.

A tehetségkutatásban rendkívül nagy hagyományokkal rendelkező tatabányai Peron Music Alapítvány azokat az előadókat várja, akik fontosnak tekintik az élő zenei alkotásokat, azok megmérettetését, bemutatását. Azok a zenekarok, amelyek a jelentkezéssel bejuthatnak a novemberi döntőre, nemcsak a közönség, hanem zsűri előtt is játszanak.

A zsűri tagjai anyaországi és székelyföldi zenei tekintélyek lesznek. A döntőre 18 együttes kaphat meghívást, ahol két szerzemény zsűri és közönség előtti bemutatása lehetséges.

A zsűri a kreativitás és egyéni törekvések mellett a pontosságra, a zenére, a dalszövegre figyel. Ezen kívül a zenekarok minden zsűritaggal külön megbeszélhetik a produkció előnyeit. A legmagasabb pontszámot elérő előadókat díjazzák, a legjobb csapat a budapesti 2013. évi Hangfoglalás döntőre juthat be, ahol egymillió forint értékű technikai fődíjért indulnak a zenekarok. A székelyföldi Peron Music Tehetségkutató minden zenekarának egy daláról film készül, amely a Youtube-ra kerül.

Mint emlékezetes, a Peron Music 2011. évi döntőjén a székelyudvarhelyi Face Today sikerrel szerepelt Tatabányán. Ebből alakult ki az a szakmai kapcsolat, amely lehetővé tette a Peron Music Tehetségkutató székelyföldi indulását.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."