Itthon » Ifjúság

Házhoz jön az Egyetemi Kalauz 2012

Az Országos Magyar Diákszövetség idén is megszervezi a Felvételi Tájékoztató Körutat, melynek során az Egyetemi Kalauz 2012 című kiadvány bemutatása mellett a felvételivel kapcsolatos információkra is szert tehetsz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Itthon_Ifjusag
Itthon_Ifjusag
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. április 13., 08:42
0 hozzászólás. 

A kiadványban szerepelnek a magyar alapítványi felsőoktatási intézmények, a magyar egyházi felsőoktatási intézmények, a magyar tannyelvet is használó állami egyetemek, a nagyobb egyetemi központokban lévő román állami egyetemek valamint a magyarországi felsőoktatási intézmények romániai konzultációs központjai.

Feltüntetik, hogy az egyes karokon milyen szakokat lehet választani, a 2011–2012-es tanév felvételi adatait és/vagy a 2012–2013-as tanév tervezett beiskolázási adatait is. Az egyetemek segítőkészségétől függően gyakorlati információkat is közölnek az idei felvételivel kapcsolatban (beiratkozási időszak, tandíj, beiratkozási díj, felvételi időpontja, a beiratkozáshoz szükséges iratok).

A körút során, a könyvben megtalálható konkrét adatok mellett részletes tájékoztatást nyújtanak a képzésekről, ösztöndíj-lehetőségekről, az egyetemekről, a bentlakásokról, az egyetemi központok kulturális és szórakozási lehetőségeiről, és nem legutolsó sorban a diákszervezetekről.

Az elmúlt évek tapasztalata alapján a 2012-es évben párhuzamosan két Felvételi Tájékoztató Körutat szerveznek, egyiket Partium, másikat Székelyföld irányába. Székelyudvarhelyre április 24-én érkeznek és a MÜTF aulájában 9 és 13 óra között tájékoztatják az érdeklődőket.

A további helyszínek és időpontok megtekinthetők ide kattintva.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."