Pályázatot hirdetnek doktori hallgatóknak

A Magyar Köztársaság Nemzeti Erőforrás Minisztériuma és a Balassi Intézet havi 40 ezer forintos támogatást biztosít magyar nemzetiségű hallgatók számára.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. november 14., 14:47
0 hozzászólás. 

A tanulmányi támogatásra meghirdetett pályázatra a 2011/2012-es tanévben szülőföldi felsőoktatási doktori képzésben részt vevő román állampolgárságú, magyar nemzetiségű személyek jelentkezését várják.

Pályázhatnak mindazok, akik szülőföldi felsőoktatási intézményben doktori képzésben nappali vagy levelező tagozaton aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, illetve a doktori téma elfogadásáról szóló igazolással alátámaszthatóan a doktori cím megszerzésére irányuló tevékenységet folytatnak.

A támogatás a 2011/2012-es tanév 10 hónapjára szól. A támogatás havi összege személyenként 40.000,- Ft/hó, azaz összesen 400.000-Ft/tanév.

A pályázatokat 2011. november 17-től lehet benyújtani, a beadás és postai beérkezés határideje 2011. december 12., 12.00 óra.

További információkat az Országos Magyar Diákszövetség honlapján, illetve a www.martonaron.hu oldalon találnak az érdeklődők.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."