Itthon » Civilek

Idén is díjazzák a legprímábbakat

Szerdán este lesz a Príma Gála, idén is hat személyt fognak díjazni, de a korábbi díjazottak is jelen lesznek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

A tavalyi gála díjazottjai. Fotó: Katona Zoltán
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. március 07., 12:38
0 hozzászólás. 

Zárult a javaslattevés a legprímábbakra, a díjazottak névsorát a szerdai gálán tudjuk meg, idén már tizedik, jubileumi alkalommal adják át a Legprímábbaknak járó díjat: a rádió tulajdonosa, a szerkesztő-munkatársak, a régebben díjazottak javaslatai, valamint a hallgatók által leadott szavazatok alapján idén is hat személyt, a Legprímább polgárt, orvost, pedagógust, művészt, sportolót, valamint az "Udvarhelyért" díjra érdemest fogják díjazni. A gála szerdán, március 9-én 18 órától kezdődik a Székelyföldi Filharmónia (a volt Stúdió Mozi) termében.

A tulajdonos László János, és a Príma Rádió szerkesztősége 2006-ban a közszolgálatiság szellemiségében döntött úgy, hogy a hallgatók bevonásával felkutatja a város értékmentőit. Díjat alapítottak a székelyudvarhelyi szellemi életben és a sportban kiemelkedő teljesítmények, a követésre méltó életművek elismeréséért. A rádió közössége a közszolgálatiságot felvállalva próbálja felmérni, és évente díjazni a közismert és a hallgatók által közkedvelt személyeket.

Tavaly Szabó Zoltán (Kobra) világutazót, Dr. Arros Melinda háziorvost, Tőkés Zsolt tanárt, a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium igazgatóját, Molnos Zoltán festőművészt, Butu Arnold Csaba tandemkerekpárost, valamint Ilyés Ferenc kézilabdázót („Udvarhelyért" Príma Díj) díjazták.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."