Itthon » Civilek

Lezárult a szavazás, kedden tartják az idei Príma Gálát

Az idei Príma Gála helyszíne a Művelődési Ház lesz, ahol ismét hat udvarhelyit díjaznak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Az eddigi díjazottak is összegyűlnek. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. március 24., 11:39
0 hozzászólás. 

A művelődési ház koncerttermében március 28-án, kedden 18 órától tartják az idei Príma díjátadó gálát – az idén húsz éves Príma Rádió az elmúlt évekhez hasonlóan hat udvarhelyi személyt díjaz tevékenységéért, ez lesz a tizenegyedik ilyen alkalom. Tavaly, a jubileumi rendezvényt a filharmónia nagytermében tartották, arra az alkalomra könyv is jelent meg az első tíz év díjazottjairól.

Idén március 22-án zárult a javaslattevés a legprímábbakra, a díjazottak névsorát a keddi gálán tudjuk meg. A rádió tulajdonosa, a szerkesztő-munkatársak, a régebben díjazottak javaslatai, valamint a hallgatók által leadott szavazatok alapján idén is hat személyt, a Legprímább polgárt, orvost, pedagógust, művészt, sportolót, valamint az "Udvarhelyért" díjra érdemest fogják díjazni. Jelen lesznek a korábbi díjazottak is. 

Tavaly a díjak történetében először post mortem díjazták Botár Gábort, a Bethlen-negyedi Kis Szent Teréz Egyházközség plébánosát, aki néhány héttel korábban hunyt el. A legprímább orvosnak dr. Szabó Sándor szülész-nőgyógyászt, legprímább pedagógusnak Szakács-Paál István igazgatót találták, a legprímább művész díját Fazakas Szabolcs, a Székelyföldi Legendárium ötletgazdája kapta. A legprímább sportolónak Lőrincz Gézát, a városi sportcsarnok korábbi igazgatóját választották, az Udvarhelyért Príma díjat pedig a parajdi származású, de Budapesten élő Lukács Csaba újságíró kapta.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."