Itthon » Civilek

Chelbezan Csabáért dobhatod idén a színes labdákat

A floorballosok egykori csapattársukért játszanak, a negyedik Nagy Dobáson a súlyos állapotban levő udvarhelyi fiatal felépüléséhez adakozhatsz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. december 13., 16:10
0 hozzászólás. 

A két székelyudvarhelyi floorballcsapat, a Black 69 és a Floorbulls idén december 17-én, vasárnap 18 órától tartja a negyedik Nagy Dobás elnevezésű jótékonysági mérkőzését.

Arra kérik a város lakóit – gyermekeket, fiatalokat és idősebbeket egyaránt –, hogy idén is fedjék be színes labdákkal a Rákóczi Center játékterét, ahogyan előző években is tették. A színes labdákat a jótékonysági floorballmérkőzés első találatánál dobják a pályára. Tavaly Farkas Szilárd kezelésének támogatására gyűjtöttek pénzt a floorballosok.

A színes labdákat jelképes összegért (1 színes labda 5 lej, 3 – akciósan – 10) a helyszínen lehet beszerezni. Azok, akik nem tudnak megjelenni az eseményen, a támogatásra szánt összeget eljuttathatják egyesületk, csupán annyit kell tenniük, hogy kapcsolatba lépnek velünk a 0743691096-os telefonszámon.

Az így befolyt összeget idén Chelbezan Csaba felépülésének támogatására ajánlja fel az Areopolis Floorball Sportegyesület. Sajnálatos módon egy nagyon ritka, veleszületett rendellenesség szövődményeként Csaba kritikus állapotba került, egy vérér pattant el az agyában. Műtétek hosszú során van túl, viszont állapota pillanatnyilag is súlyos.

Hosszú, fáradtságos út előtt áll, felépülésének kulcsa a család, a barátok és az ismerősök kitartó támogatása. Csaba hosszú éveken keresztül tagja volt a székelyudvarhelyi gyeplabda csapatnak, majd a Floorbulls gárdáját erősítette.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."