Itthon » Ifjúság

Vetélkedő végzősöknek – pénteken Mara Buli az UFF-nál

Tizenkettedikes tanulók számára készül a gólyabálok inverze, vagyis a Mara Buli.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

marabuli-kicsi
marabuli-kicsi
szerkesztoÍRTA: VASS ORSOLYA
2010. március 24., 09:59
0 hozzászólás. 


Vállalkozó szellemű végzős középiskolásokból álló csapatok fognak március 26-án, pénteken vetélkedni a Mara Bulin. Az esemény a gólyabálokhoz hasonló stílusban zajlik majd, természetesen figyelembe véve, hogy most nem tudatlan, ártatlan kilencedikesek a versenyzők, hanem tapasztalt és összeszokott tizenkettedikesek. Éppen emiatt teljesítendő próbák is merészebbek, a diákok pedig bátrabban mozognak a színpadon. A teljes programot átszövő téma Elvis Presly és a börtön, a Jailhouse Rock című dal nyomán.

A versenyzők a rabokat, a szervezők pedig az őröket képviselik majd a börtönvetélkedőn. Nem megszokott módon áll össze a zsűri, hiszen a belépéskor lehet jelentkezni erre a feladatra, tehát sorsolás útján bárki bekerülhet a döntéshozó társaságba. Az ügyességi próbák ötleteit a szervezők a filmekből merítették, így lesz szökési kísérlet is a programban, de nem marad ki a tetováláskészítés sem. A napokban zajlanak az előkészületek és próbák, hiszen a csapatok a névadó Elvis dalra vonulnak be a színpadra, majd ez után bemutatják, hogy ők miért kerültek be a Mara Buli börtönébe.

marabuli-plakat

Összesen négy csapat nevezett be az eseményre. A Tamási Áron Gimnáziumból Szécsi Zsolt, Sebestyén Hunor, Turáni Tímea, a Benedek Elek Líceumból Butu Arnold, Mihályfalvi Mónika, Péter Erzsébet, a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégiumból pedig mindkét végzős osztály képviselteti magát, Farkas Antal, Tamás Zsanett, Máthé Kinga Bernadett (A. osztály), Madaras Mihály Attila, Vinczellér Zsuzsa és Demeter Előd (B. osztály).

Aki kíváncsi a tizenkettedikesek versenyére, az pénteken a Kossuth utcai Ifiházban tekintheti meg a műsort, este 7 órai kezdettel.

A Mara Buli mai táncpróbájáról a későbbiekben fotógalériát közlünk!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."