Itthon » Intézmények

A te cégedben megvan a lendület?

Vállalkozás indításán gondolkozol, vagy már be is indult a termelés? Nem akarunk vészmadarak lenni, de felkészültél arra, hogy az első évek lesznek a legnehezebbek? Tedd szabaddá a hétvégéd, mert az inkubátorházban segítenek! 

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

dynamc
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO / KÖZLEMÉNY
2018. június 10., 19:15
0 hozzászólás. 

Tegyük fel, hogy nemrég kezdtél vállalkozni és szárnyal a céged. A rossz hír azonban az, hogy nem dőlhetsz hátra, különben nem sokáig örülhetsz a sikernek. Ahhoz, hogy a biznisz hosszú távú legyen, tudatosan készülni kell a továbbiakra, tenni kell a növekedésért. 

Mik a cégfejlődés stációi? Mit is jelent a növekedés? Hogyan érheted el? Miért fontos, hogy növekedj? Ezekre a kérdésekre ad választ a nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember Christopher Owen Howard, a Harghita Business Center (HBC) vállalkozói inkubátorház Do you really want to grow your business? című műhelymunkáján: most pénteken és szombaton.

A június 15–16-i, teljes egészében angol nyelvű műhelymunkán főképp vállalkozás vezetési stratégiákról és a növekedési potenciálról lesz szó.

hbc grow

Christopher Owen Howard szerint egyébként nem csak a kezdeti fázisban okozhat gondot, ha elmarad a kívánt növekedés, ugyanis az érett vállalkozásoknak is szükségük van új lendületre, hogy a cégfejlődés stációi közt szereplő stagnálás minél rövidebb legyen.

Magyarán, előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz útmutatásra a folytatáshoz, viszont ha az útmutatást nem követi cselekvés, akkor az egész csak pusztába kiáltott szó – vallja a szakember.

Éppen ezért a főleg cégvezetőknek szánt HBC workshopon való részvétel önmagában nem garancia a sikerre, de amennyiben a műhelymunkán elhangzottakat beépíted a vállalkozásodba, illetve munkatársaiddal közösen dolgozol a növekedésért, akkor állítólag senki sem ment meg attól, hogy sikeres légy.

A kétnapos képzés ára 199 lej, a helyek száma korlátozott. Jelentkezni a vállalkozói inkubátorház honlapján lehet.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."