Itthon » Kék fény

Két tűzeset volt hétvégén

Szombaton a székelyudvarhelyi Budvár, vasárnap a Mező utcában gyulladt ki lakó- illetve tömbház.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Tűzoltók
Tűzoltók
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. február 03., 13:18
0 hozzászólás. 

Január 31-én 15 órakor hívták az Olt Sürgősségi Esetek Felügyelőségét, tűz ütött ki egy székelyudvarhelyi lakóházban a Mező utcában. A helyszínre két tűzoltóegység érkezett.

A kiérkezéskor a lakóház tetőszerkezete lángolt 140 négyzetméteren. A tüzet lokalizálták és 17 óra 10 percre el is oltották – tájékoztat a Hargita megyei tűzoltóság.

A tűzben leégett a tetőszerkezetet alkotó gerendák egy része és a tetőszerkezet 140 négyzetméteren. A tüzet vélhetően egy nem megfelelő módon leszigetelt elektromos kábelben keletkezett rövidzárlat okozta, amelytől kigyulladt a szigetelőanyag.

A kár értéke megközelítőleg 25 ezer lej, a tűzoltók munkájának köszönhetően pedig 250 ezer lej értékben mentettek meg javakat.

Február első napján 10 óra 45 perckor keletkezett tűz a Budvár utcában található szociális tömbház alagsorában. A tűzoltók kiérkezésekor 20 négyzetméteren lángolt az alagsorban tárolt bútor, ruházat és szemét.

A lángokat 12 órára eloltották a tűzoltók. A tűzben elégtek a bútorok, a ruhadarabok és a szemét, illetve megrongálódott a lépcsőház vakolata 10 négyzetméteren. A kár értéke ezer lej. A tűzoltók 280 ezer lej értékben mentettek meg javakat.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."