Itthon » Kék fény

Szirénáktól búgott a Bethlen lakónegyed

Két áldozatot is begyűjtöttek villámgyorsan a mentők. A tűzoltók és a csendőrök vigyázba vágták magukat érkezésünkre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

sürgősségi gyakorlat
Mentőgyakorlat a C+C-nél | fotó: Pál Edit Éva
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2014. március 26., 11:17
0 hozzászólás. 

Tűzoltó-, mentő- és csendőrautók verték fel szerda délelőtt a Bethlen-negyediek csendjét a bámészkodó kisgyerekek legnagyobb örömére.

Az Olt Sürgősségi Esetek Hargita Megyei Főfelügyelőségének stábja vonult ki a helyszínre, hogy a helyi C+C áruház dolgozóival, a mentőkkel, csendőrökkel, tűzoltókkal és a SMURD tűzoltórészlegével közösen hajtson végre mentési gyakorlatot. 10 óra után néhány perccel már a felszerelést gyűjtötték be a tűzoltósági alkalmazottak.

A munkálatokat felügyelő tisztek azzal fogadtak, hogy a mentők már két „áldozatot” elvittek, a gyakorlat pedig az Aqua Nova vállalat székhelyén folytatódik. A nagyobb cégek dolgozói körében működik tűzoltóbrigád, amelynek tagjai vészhelyzet esetén mentik a menthetőt, amíg a hivatásos mentőegységek kiérkeznek. Ők is részt vettek a szerdai akcióban.

Az Olt Sürgősségi Esetek Hargita Megyei Főfelügyelőségétől Cimpoieșu Stelian ezredes köszöntötte a Bethlen-negyedi park mögött vigyázba állt mentősereget, majd megköszönte nekik helytállásukat, a sikeres gyakorlatot, és kiemelte a megelőzés fontosságát. Ezeket az együttműködési gyakorlatokat negyedévente megtartják a megye nagyobb helységeiben – tudtuk meg az ezredestől.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."