Itthon » Kék fény

Bréking: rács mögött a Gábor család egy része!

Előzetes letartóztatásba került Gábor Róbert és testvére, Szabolcs. Az apa állítólag őrjöng, de még nem volt rendbontás.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Gaborek-jo
A két Gábor-testvér
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. február 25., 11:39
3 hozzászólás. 

A bethlenfalvi Termés utcai ügy néven elhíresült eseménysorozat új fordulatot vett, Gábor Dénes két fia is harminc napos előzetes letartóztatásba került.

Gábor Zsoltot egy tavalyelőtt elkövetett lopásért két és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, ám nem jelentkezett a büntetésvégrehajtó intézetben.

Gheorghe Filip rendőrségi sajtószóvivőtől megtudtuk, hogy a férfi ellen elfogatóparancs volt érvényben – információi szerint a rendőrség a Maros megyei Küküllőszéplakon kedden előállította, az ügyészség előzetes letartóztatásba helyezte. A férfit a marosvásárhelyi börtönbe szállították, ahol megkezdte büntetésének letöltését.

A másik fiú, Gábor Róbert ellen többrendbeli tárgyalás folyt szintén lopás miatt az udvarhelyi bíróságon. Gheorghe Filip szerint a férfit kedden a rendőrség a csíkszeredai ügyészségre vitte kihallgatásra, ahol harminc napos előzetes letartóztatásba helyezték. Jelenleg a megyei rendőrség fogdájában van.

A helyi rendőrséget még nem értesítették

A közösségi oldalon többen megosztották, és telefonon is értesítettek arról, hogy Gábor Dénes őrjöng, fenyegetőzik, Gálfi Árpádot hibáztatja a történtekért.

László Szabolcs, a helyi rendőrség vezetője elmondta, hogy ő is értesült, hogy elfogták a két Gábor fiút, de arról nem tud, hogy az apa őrjöngene. A helyi rendőrséget még senki nem értesítette, hogy rendbontásra került volna sor a Termés utcában, de természetesen készen állnak kezelni a helyzetet, ha mégis szükség lesz rá.

Gálfi: velem nem tárgyal

Gálfi Árpád önkormányzati képviselő is értesült arról, hogy Gábor Dénes őt hibáztatja fiai bebörtönzéséért. Gálfi jelenleg nem tartózkodik itthon, így a szomszédai értesítették, hogy Gábor Dénes kibolondulva üvöltözik és őt hibáztatja. „Ottani szomszédok hívtak fel és azt mondják, hogy ordít egyfolytában s üvölti a nevemet, hogy ahányszor megfog, annyiszor üti belém a kést" - számolt be Gálfi. Gálfit még személyesen nem fenyegette meg a mai napon, és amióta megtudta, hogy Gálfi rögzíti a telefonbeszélgetéseket azóta telefonon sem hívja, mesélte az esettel kapcsolatosan a tanácsos, aki a helyi lakosokkal összefogásban beperelte a Gábor családot.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jutacs
2015-02-25 23:42:32


Egyetlen szekely ember zsebeben sem nyilik ki a bicska arra a szegyenletes tenyre, hogy több szazezer vitez szekely ember rettegve gondol erre a gyönyörü csaladra?
Es mindenki csak f0sik tölük.
A romanok ellen mindenki olyan nagy hös, de egy nyamvadt ciganycsaladot nem tudnak megregulazni.
Szegyen!
avatar
nagydd
2015-02-26 10:51:09
jutacs
Az a gond,hogy ezek miatt ugyanúgy bezárnának mint egy rendes ember pofán verése miatt!Hadd tegye a törvény a dolgát,habár tudom ,hogy a törvény által kiszabott büntetés mértéke eltörpül ezeknek a gazembereknek a gazságai mellett!
avatar
csoki85
2015-03-15 12:28:34
kapoek
sztem melegciklon adag kellene nekik,hamar ki lennenek fustolve

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."