Itthon » Kék fény

BRÉKING: Robbanás, tűz és öngyilkosság a Szabók utcájában - FRISSÍTVE

Robbanás rázott meg egy Bethlen-lakótelepi lakást péntekre virradó éjszaka, a helyiségben tűz ütött ki. A lakó a tömbház tetejéről ugrott le.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

lakástűz
Fotók: Fekete István
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. március 13., 08:19
1 hozzászólás. 

3 óra 20 perckor robbanás rázta meg az egyik Szabók utcai tömbházat, egy első emeleti lakásban tűz ütött ki. Gheorghe Filip rendőrségi sajtószóvivő szerint a rendőrséget és a tűzoltóságot a szomszédok értesítették.

A rendőrök és a tűzoltók kiérkezésekor a lakásban lakó 25 éves B. Cs. felment a tömbház tetejére és onnan levetette magát – a férfit kórházba vitték, de később belehalt a sérüléseibe.

felrobbant-tombhaz

A sajtószóvivő szerint a lakásban a gázcsapok nyitva voltak, a jelek arra utaltak, hogy az illető így akart öngyilkosságot elkövetni.

A székelyudvarhelyi tűzoltóparancsnok, Dima Valerian arról tájékoztatott, hogy mindhárom gázégő és a sütő égője is nyitva volt, tehát a robbantás szándékos volt. A lakásban levő bútorok és más javak elégtek, a tömbházban összesen tíz lakás ajtaja rongálódott meg. A lakók közül két gyereket és három felnőttet kórházba vittek enyhe gázmérgezés tüneteivel.

felrobbant-tombhaz

FRISSÍTÉS: A helyszínen tartózkodik az E-On gázszolgáltató munkacsoportja, akik tovább vizsgálják a robbanás körülményeit, az RDE szemétszállító vállalat csoportja pedig a robbanás után keletkezett hulladékot szállítja el. Mint megtudtuk, a lakását felrobbantó, majd öngyilkosságot elkövető férfi egyedül élt.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
...anyád álruhában...
2015-04-28 11:19:19
A tömbházról valami hír? Sikerült kijavítani a rombolás okozta károkat?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."