Itthon » Kék fény

Ittasan vezettek a hétvégén

Olyan is akadt, aki egy hete kapta vissza a jogosítványát, amit hasonló esetért vettek el.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

ittasanvezetnek
Szomorú a hétvégi statisztika
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. július 06., 11:30
0 hozzászólás. 

Július 3-án 14 óra 40 perc körül állították meg Székelykeresztúron a Budai Nagy Antal utcában a 24 éves etédi F. L.-t, aki bejegyzetlen kismotort vezetett gépjárművezetői engedély nélkül. Eljárás indult ellene.

Vasárnap délben az udvarhelyi 42 éves G. G. Bögözben közlekedett robogójával, amikor a rendőrök egy ellenőrzés során megállapították, hogy nincsen jogosítványa és ittas is, leheletében 0,95 ezrelék alkoholt mutatott ki a mérőműszer. Az illetőt ebben az évben egyszer már elkapták hasonló cselekedetért.

Hozzá hasonlóan a 29 éves, szintén udvarhelyi J. R. vasárnap reggel fél kilenckor a Függetlenség sugárúton vezette gépkocsiját, leheletében 0,11 ezrelék alkohollal – idén neki is ez a második ilyen esete volt, alig egy hete kapta vissza az engedélyét. Egy nappal korábban, szombaton reggel nyolc óra előtt a zetelaki S. I.-t állították meg a rendőrök, szintén autót vezetett 0,31 ezrelékkel.

Vasárnap délelőtt háromnegyed tízkor az udvarhelyi M. I. vezetett ittasan a Petőfi Sándor utcában, nála 0,39 ezrelék volt az „eredmény". Rajtuk kívül még három személynek szabálytalan előzésért, egynek pedig elsőbbség meg nem adásáért függesztették fel a jogosítványát a hét végén.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."