Itthon » Kék fény

Rendőrség: nem késsel fenyegetőzött ifj. P.B.

Kedd este 19 óra után jelezték, hogy a központban fenyegetőzik egy késnek tűnő tárggyal valaki. A rendőrségi kivizsgálás alapján nem kés volt az a tárgy. Nem is volt tárgy.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Akkor vajon mit kerestek? képernyőfotó
Akkor vajon mit kerestek? képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. július 30., 11:40
2 hozzászólás. 

Gheorghe Filip megyei rendőrségi sajtószóvivő telefonon értesített csütörtökön, hogy a rendőrség kivizsgálása lezárult a kedd esti fenyegetés ügyében, a nyomozás eredménye pedig az, hogy nem kés volt az a tárgy, amellyel megfenyegettek egy székelyudvarhelyi fiatalembert a városközpontban. Az ügyben rendőrségi feljelentés született, a 34 éves M. R. panaszt tett, hogy egy 20 éves székelyudvarhelyi lakos életveszélyesen megfenyegette. A rendőrség átadta az ügyet a székelyudvarhelyi ügyészségnek.

Megkérdeztük a szóvivőt, hogy ha nem kés, akkor mi volt az a tárgy, amivel megfenyegette M. R.-t az elkövető. A szóvivő elmondta, hogy nem szerepel a rendőrségi jelentésben semmiféle tárgy vagy fegyver, az élet veszélyeztetésre irányuló verbális fenyegetés történt. Amikor szembesítettük azzal, hogy a szemtanúk szerint kés, a helyszínre érkező helyi rendőrök szerint kés vagy annak látszó tárgy volt a fenyegető kezében, azt válaszolta, annyit mondhat, hogy a rendőrségnek nem sikerült teljes bizonyossággal meggyőződnie arról, hogy kés vagy fegyver lett volna az illetőnél. Amennyiben a felvételek vagy a szemtanúk vallomása alapján bebizonyosodik, hogy mégis volt az élet veszélyeztetésére alkalmas fegyver, akkor az ügy jogi besorolása megváltozik.

László Szabolcs, a helyi rendőrség vezetője elmondta, a kivizsgálás részleteiről nem tud nyilatkozni, hiszen nem az ő hatáskörük volt ezt elvégezni. Annyit mondhat az ügyről, hogy kedd este 19 óra 30 perc körül kapták a bejelentést, a helyszínre is érkeztek, de mivel bűncselekményről van szó, az ügyben az állami rendőrségnek kell eljárnia, a térfigyelő kamerák és mások által készített felvételeket továbbították az állami szerveknek.

A helyi rendőrség bízik abban, hogy az ügyészség hozzáállása megfelelő lesz, hiszen a fenyegető nem először követ el hasonlókat, és az ilyen antiszociális eseményeket sikerül megfékezni a városban. Eddig az elkövetők különféle fenyegetésekkel elérték, hogy ne jelentsék fel őket az áldozatok, ám most a 34 éves fiatalember nem riadt vissza, feljelentést tett. A helyi rendőrség arra kéri a városlakókat, hogy akár szemtanúi, akár résztvevői egy ilyen esetnek, jelentsék a történteket vagy a helyi, vagy az állami rendőrségen.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jutacs
2015-07-31 18:51:14
A szivem szakad meg ezert az artatlanul meghurcolt PB-ert.
Mar mozgositottam az Üdvhadsereg udvarhelyi nyugdijas dalardajat, hogy adjanak szegenykemnek vigasztalo szerenadot, lelki bekeje megtalalasa erdekeben.
A napokban a bölcsödesek szavaloestet rendeznek az emberi meltosagaban megsertett kiengesztelesere.
avatar
Will
2015-08-02 16:41:57
:))
Szegeny ifj. P.B., en is nagyon sajnalom ot:)) Hogy is kepzelik azzok a becsultes emberek, hogy feljelentik ot, mert kesel hadonaszik:)) Ez mar rasszizmus kerem, sot! Antiszemtizmus, meg mit tudom milyen izmus:)) O aki majd eloadja hogy artatlan, hogy a legynek sem art! Majd megkeri Szoke Lacit, hogy vedje meg az ilyen maffiakoktol:)))

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."