Becali fenyegetőzik és a tűzzel játszik

Még a végén visszaviszik a börtönbe, hiszen csak feltételesen van szabadlábon. Nem bír magával.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

gigibecali
Állítólag telefonon fenyegetőzött
szerkesztoÍRTA: UH.RO / AGERPRES
2017. augusztus 22., 12:10
0 hozzászólás. 

Gigi Becali feltételes szabadlára helyezésének visszavonását kérte az Országos Börtönigazgatóság Szakszervezeteinek Szövetsége, mivel Becali több fenyegető üzenetet is küldött a jilavai börtön igazgatójának.

A szakszervezeti szövetség tájékoztatása szerint hétfőn, augusztus 21-én fordultak az Országos Börtönigazgatósághoz, határozott válaszlépést kérve, miután a börtönből feltételesen szabadlábra helyezett Gheorghe Becali nyilvánosan is beismerte, hogy megfenyegette a Jilaván működő fegyház vezetőjét.

„A volt fogvatartott, Gheorghe Becali élő televízióműsorban jelentette ki félreérthetetlen módon, hogy egy sor fenyegető üzenetet küldött a jilavai börtön igazgatójának, mivel utóbbi nem járult hozzá, hogy a még börtönben lévő unokatestvére, Victor Becali újabb eltávot kapjon" - tartalmazza az Országos Börtönigazgatóság Szakszervezeteinek Szövetségének közleményben. A szövetség szerint Gheorghe Becali tette egyrészt a feltételes szabadlábra helyezés visszavonását teszi indokolttá, másrészt bűnvádi eljárást kell indítani ellene hatósági közeg szándékos megsértése miatt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."