Itthon » Közélet

Fellebbezhető a szociális lakások névsora

A polgármesteri hivatal felhívja a szociális lakást igénylők figyelmét, hogy fellebbezni január 11-ig lehet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szociális lakások
Kész a lista
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. december 14., 11:43
9 hozzászólás. 

December 14-én kifüggesztették a polgármesteri hivatal hirdetőtáblájára a szociális lakások igénylőinek felújított névsorát, valamint megtalálható a városháza (www.varoshaza.ro) honlapján a Sajtóiroda menüpont alatt.

Azon személyek, akik a pontszámokat illetően fellebbezni szeretnének, megtehetik január 11-ig a városháza 10-es irodájában hétköznap 11 és 15 óra között.

sajtóközlemény



9 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
helyes
2012-12-16 17:27:41
Minek kellett új lista?
avatar
léda
2012-12-16 19:18:29
Azt nem értem hogyan létezik az hogy több pont különbség van a két lista között ugyanazon személynél
avatar
...anyád álruhában...
2012-12-16 21:45:37
re:
avatar
helyes
Minek kellett új lista?


Például mert az újonnan leadott mappákat valamint a frissítetteket is figyelembe kellett venni?
avatar
helyes
2012-12-17 19:13:56
De akkor minek adták ki azelőtt az elöző 22-t? Akkor miért nem csináltak egyetlen egy végleges listát?
És amugy én is szeretném tudni hogy hogy lehet ekkora pontkülönbség a kettő közt, és a másik az hogy hol volt az a sok ember az év elején akik most adták be és az első listán nem voltak rajta?
avatar
...anyád álruhában...
2012-12-17 20:07:13
re:
avatar
helyes
De akkor minek adták ki azelőtt az elöző 22-t? Akkor miért nem csináltak egyetlen egy végleges listát?
És amugy én is szeretném tudni hogy hogy lehet ekkora pontkülönbség a kettő közt, és a másik az hogy hol volt az a sok ember az év elején akik most adták be és az első listán nem voltak rajta?


Ezen egyébként én is eltűnődtem, hogy miért nem egy határidő van...a pontkülönbség véleményem szerint adódhat abból, hogy megnőtt a régisége, netán kisebb lakást bérelt ki, esetleg magasabb lett a fizetése az illetőnek...Jómagam is most adtam le a mappát, ugyanis mostanra érett meg magamban a gondolat, hogy netán ideje lenne mozdítani valamit... No meg az, hogy az előzetes számítások szerint mostanra kaptam annyi pontszámot, hogy egyáltalán labdába rúghatok a többiek mellett... Habár ha jól tudom, van egy alsó határ, amit őszintén nem is hiszem, hogy átlépek..De kérem ha valaki jobban informált e tekintetben, akkor kérem tájékoztasson...Köszönöm.
avatar
léda
2012-12-19 09:13:57
Oké hogy vannak bizonyos pontszám különbségek de azt nem mondja nekem senki hogy egy fél év alatt tud lenni 16,5 pont különbség ugyanazon a személynén, vagy 12-11-7,5 pontok. És még az is érdekes hogy ez csak a lista elején levőkkel történik ekkora pontszám különbség.
Ha valaki végignézi a lista első felét akkor talál egy jó pár olyant akinél szembetűnően nagyot ugrott a pontszám. És az hogy a régiségre kapott pontot azt mindenki megkapta aki a listán volt mert mindenkinek telt az idő és mindenki kapott rá pontot 1 pontot és nem 16-ot.
avatar
helyes
2012-12-25 13:01:11
A másik pedig az hogy az első listán mutatták azt hogy hány személy és mikor volt beadva a dosar, de a második listán csak a pontszám van feltüntetve. Miért? Nagyon sok kivetni való van. Nagyon sok új van a mostani listán a lista elején akik az előző listán sehol sem voltak. Miért volt érdekük hogy új listát csináljanak? Volt elég idő adva akkor is amikor az első lista készült. Az első listán rajta voltam, de a másodikon kiestem mivel nagyon sok új elémbe került. Fel is vagyok háborodva és nem is fogom hagyni.
avatar
...anyád álruhában...
2012-12-25 20:16:19
Akkor szíveskedjék fellebezni az illetékes osztályon, hiszen csak úgy nem kerül le valaki a listáról. Mivel szociális lakásokról beszélünk, ezért én szerintem azért volt szükség egy második határidőre, hogy akik netán most kerülnek olyan helyzetbe, hogy szükségük lesz egy lakásra, akkor azok is lehetőséget kapjanak. 42-en szám szerint. Hangsúlyozom: szerintem.A miértekre itt nem fog választ kapni, kedves helyes, de én nem látok abban konspirációt, hogy nem biggyesztették oda, hogy ki hány személyre és mikor adta be a "dosar"-t.
avatar
holazigazsag
2012-12-26 08:56:46
Én tudok pár embert akire van magyarázat hogy 2o pontot lépett előre. szóval mivel a munkakönyv régisége, ha van 5 éved 1o pontot ér, ez férj és feleség esetében 2o pont. szóval az illetőéknek februárban mivel épp nem volt munkaviszonyuk ezt a pontot nem kapták meg. deeee most!!! mindkettőnek október 1 től munkaszerződésük volt és egyből plusz 2o pontot kaptak. na hol az igazság? mivel eddig munkanélküli volt, vagy itt ott dolgozott, nem azt nézik, hogy folyamatosan legyen munkád, hogy majd tudd fizetni a költségeket, hanem minden egyebet.
Mondjuk ez pár ember, de olyanok is vannak a lista élén, akik rajta sem voltak a másik listán, na azt nemtudom elképzelni hogy lett akkora pontszámuk régiség nélkül.
Én 23 helyet csúsztam :(

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."