Itthon » Közélet

Euro Lingua: testre szabott nyelvstúdió

Nyelvi nehézségeid vannak? Már alig emlékszel a régen tanultakra? Nyelvdiplomára lenne szükséged? Az Euro Lingua segít feltölteni a hézagokat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

nyelvtanfolyam
nyelvtanfolyam
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. január 19., 11:28
19 hozzászólás. 


Az Euro Lingua Nyelvoktató és Vizsgaközpontnál angol, német, francia, román, spanyol és olasz nyelvoktatást biztosítunk kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak egyaránt. Udvarhelyi székhelyünkön nemzetközi ECL diplomát szerezhetsz.

Rendhagyó tanfolyam-ajánlatainkból saját életritmusodnak, igényednek és szabadidődnek megfelelően választhatsz:

Komplex tréning
Régen tanultál nyelvet? Sok mindent megértesz, de nem tudsz/mersz megszólalni? Felfrissítjük megkopott nyelvtudásodat, hogy stabil alapokra építkezve haladhass előre!

Life&Job tanfolyam

Szeretnél fizetésemelést, jobb állást? Társalogj, levelezz, csevegj professzionális szinten, és nem marad el a siker!

Life&Exam tanfolyam
Nyelvvizsgaelőkészítőket azon hallgatóinknak ajánljuk, akik rendelkeznek az adott szinthez szükséges nyelvtudással és nemzetközi nyelvdiplomát szeretnének.

nyelvtanfolyam

Intenzív tanfolyam
Az expresszvonat sebességével repít a kívánt célod felé, személyre szabott intenzitással.

V.I.P. tanfolyam
Privát, egyfős magántanfolyam hatékony nyelvtanulási forma, hisz a tanár maximálisan igazodik tanulási céljaidhoz, időbeosztásodhoz, személyi adottságodhoz.

Autoritmia
Személyes érdeklődésedből indulhatsz ki, gyakorolhatod idegen nyelvtudásodat kedvenc film, regény, zenehallgatás alapján. Pároddal, kedveseddel, barátaiddal együtt gyakorolhatsz. Ugyanakkor segítünk beszélgetőpartnert találni, illetve anyanyelvű tanárok partnerségét biztosítjuk!

e- tanfolyam
Tanáraink az Interneten is rendelkezésedre állnak: e-mailezzük a kurzusokat, Skypeon kérhetsz segítséget, ha épp lemaradtál valamiről. Indulnak hamarosan online tanfolyamaink, élő közvetítéssel a tanórákról!

Áraink jutányosak, havi 8 óra most 59 lejbe kerül.

EclLogoAz EURO LINGUA emellett akkreditált ECL nemzetközi vizsgaközpont, ahol a hallgatók felkészítését és helybeni vizsgáztatását vállaljuk angol és román nyelvből alaptól felső fokig. Vizsgaidőponthoz igazított szimulációs tréningek segítik a vizsgarutin megszerzését.

„Csoportjainkról elmondhatom, hogy tényleg csapattá kovácsolódnak össze, barátokká, haverokká válunk. Ebbe besegítenek a közös hétvégi programjaink, kirándulásaink, például a Londoni hosszúhétvégék. Kívülről hallgatva inkább hasonlít valami házibulira az óra, mintsem szigorú nyelvórára, ami viszont nem jelenti azt, hogy nem vesszük komolyan a munkánkat, hisz eredményeink a nemzetközi nyelvvizsgákon (87%-os sikeresség) ezt bizonyítják.

A nyelvtanulás mellett sokszor személyiségfejlődést is figyelemmel lehet kísérni: van, aki szégyenlősen, leszegett fejjel érkezik az első órára, és 3 héttel később már ő játssza a szívdöglesztő 007-es ügynököt az egyik szituációs játékban” – számolt be Bokor Andrea, az Euro Lingua vezető tanára.

Bővebben minderről a www.ecl.hu vagy www.ecl.org.ro honlapokon szerezhetsz információt. Személyesen is érdeklődhetsz a 0744-788-311 telefonszámon, illetve az eurolingua6@gmail.com email címen, vagy székhelyünkön: Székelyudvarhely, Verőfény 6/11, III. emelet.

(x)


19 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Keresztur
2010-01-19 12:33:19
Ez a nyelvstúdió. Röhejes amit képviselnek. Vizsgáztam náluk, sajnos nem egyszer. Nagyot csalódtam bennük. Ha lehet el kell kerülni ezeket. En nem náluk tanultam, és talán ebből az okból kifolyólag szívtam mint a torkos borz.
Miért nem írjak oda hogy x összegért ECL diplomát adnak. Így mindenkinek egyértelmű lenne.

Vicc ez az egész. :woohoo:
avatar
szepazido
2010-01-20 15:04:45
Kedves Keresztúr. Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ha nyelv vizsgáztál nálunk, akkor mi válaszaidat, tesztlapodat és a regisztrált szóbeli vizsgát borítékoltuk és tovább küldtük egy olyan intézményhez, ahol értékelik, kijavítják, megnézik stb. Az hogy ha (véletlenül) nem sikerült, szerintem nem te vagy az első, s nem is az utolsó. Ez van, többet kell készülni. Senki nem mondta, hogy a nyelv vizsga könnyű, meg kell dolgozni érte. Az iskoláról annyit, hogy szerencsésnek érzem magam, hogy oda kerültem, mert olyan csapat van ott, hogy le az összes kalapokkal.Remélem egyszer úgy hozza a sors, hogy jöhetsz hozzánk tanulni, és megváltozik véleményed.
További jó tanulást és szórakozást kívánok minden egyes Euro Linguásnak :lol:
avatar
ticsör
2010-01-19 13:51:53
re Keresztur
Szerencsere nem mindenki ugy gondolja, hogy el kell kerulni bennunket,sot van ki jokedvvel jon hozzank tanulni.
Ellentmondasos a mondatod: nem nalunk tanultal, es ebbol kifolyolag..nem voltal sikeres.Ha talan nalunk tanultal volna, becsuletesen szerezhettel volna ECL diplomat.Igen, valoban x osszegert, 85 Euroert lehet megszerezni, ha utananezel, a vilag barmely reszen ennyi kotese. Koszonom velemenyed!
avatar
Vérbeli
2010-01-19 14:28:08
Érdekes a fennebb említett vélemény. Én csak azt mondhatom el, hogy számomra mi az előnye más intézményhez hasonlítva. Az órákon öt vagy hat diák van és ez is arra utal, hogy nem a pénzért, hanem az elérhető eredményért dolgoznak. Az oktatók tudnak segíteni mindenkinek személyre szabottan, mert ezt a csoportszámot át lehet fogni és szerintem ez a kulcsa a fejlődésnek. Nekem az a vélemény semmitmondó, ami tapasztalat hiányban szenved. Köszönöm!
avatar
tymy
2010-01-19 16:55:25
Kedves Keresztur, én csak cáfolni tudom a vélemenyed, sajnállom,hogy lejárató hadműveletbe fogtál ez csak téged jellemez és nem az iskolát.Diákként én csak jót mondhatok a tanárokról és az iskoláról is.Becsületes gerinces emberek nem olyanok mint egyes szemelyek.
avatar
Krisztina
2010-01-20 09:04:15
Keresztúrnak
Te drága, ha hallgattál volna, okosabb maradtál volna! Máshol (nem)tanultál és a felkészültségednek megfelelően voltál díjazva! Ezen nem gondolkoztál?
avatar
Rebeka
2010-01-20 09:10:48
Re +ur
Hát igen, nem lehet úgy csinálni semmit, hogy minden mindenkinek a kedve szerint való legyen! Én ennél az iskolánál tanulok a megalakítása óta. Természetesen vannak olyan dolgok, amiket én sem tartok teljesen "fair" dolognak, de van olyan is, aki azt mondja rá, hogy ez természetes...De maradok, mert mit hol elkezdtem, ott is akarom befejezni!!!
Ott ahol készültél, ha nem engedték, vagy nem tanácsolták, hogy vizsgára állj, annak oka kellett legyen!
avatar
Laszlo
2010-01-20 10:29:37
hm...
Erdekes dologrol folyik itt a vita... kedves Keresztur...ha te arra nem vagy kepes, hogy legalabb helyesen irjal magyarul, akkor minek neked ECL diploma???mi az, hogy nem naluk tanultal es talan azert szivtal, mint a torkos borz???ezt dobta a gep :cheer: :lol: ...ha tanultal volna naluk, akkor talan nem szivtal volna ekkorat. Jo mondas:ki mit foz egye meg...hat...jot foztel magadnak nem mondom...gondolom finom...amiert lejartatod sajat magad, azert nem kell lejartatni a sulit is...es igenis belenyugodhatsz, hogy egy korszeru nyelvsulirol van szo, ahol minden tanar egyenes a diakokkal szemben, segitokeszek! Ugy latszik, hogy neked nem ez jutott...mondjuk nem csodalkozom :whistle: :D :cheer:
avatar
Keresztur
2010-01-20 11:37:43
Így van ahogy mondjátok. Nekem nem jutott ez az iskola, mert egy más varosban tanultam. Nem volt penzem, lehetőségem idejárni. De amit megtapasztaltam azt leírtam. Biztos hogy nem vágom az angolt tökéletesen, de hallottam az előttem vizsgázó diákokat. (Irigység kizárva mert fogalmam sincs hogy ki volt az illető. Mi okom lett volna irigynek lenni?). Nekünk nem tanácsoltak, hogy hova menjünk vizsgázni, hanem köteleztek hogy csak ott lehet. (Érdekek)
László futtasd le az én szövegemet, és a tiedet egy helyesírás ellenőrzőben, vagy kérdezd meg a nyelvstúdiódat. Nézd meg hogy ki ír helyesebben.


Nem a félkészítést akartam jellemezni, hanem a vizsgáztatásukat.
+ur!
avatar
Laszlo
2010-01-20 12:25:08
Hallod...ne gyere nekem ezekkel az ekezetekkel...mindenki megerti, ha akarja...ugy, hogy...ez van!!! :cheer: :lol: :D
avatar
Gizus
2010-01-20 13:24:16
Re: Keresztur
Kedves uriember vagy urholgy (ez nem derult ki)
Amint az olvasottakbol kivettem, te nem voltal a diakja ennek az iskolanak, megis nalunk vizsgaztal. A vizsgaztatassal nem voltal megelegedve... Erdekes...
Hat sajnos a diplomat senkinek sem adjak ingyen s szerintem ezt szamtalan ember bizonyithatja (aki ide jart ebbe az iskolaba s nalunk vizsgazott, s remelhetoleg ezentul is fog :cheer: ) annak ellenere, hogy megprobaltad lejaratni, barmilyen oknal fogva.
avatar
Vérbeli
2010-01-20 14:10:45
Helyesírás ellenőrző?! Kedves Kersztur, nem sértésként akarom írni... Nem minden kommentednél tud ott lenni a helyesírás ellenőrző.
Örvendek az érdeklődésnek.
avatar
Krisztina
2010-01-20 17:28:47
Keresztúrnak
Ilyen helyre ne írj véleményt mások dumája után, ha nincs saját tapasztalatod! Egy kajáról sem állíthatod, hogy nem szereted, ha nem kóstóltad!
Mindenkinek ne higgyél el mindent, hogy csak itt vizsgázhatsz! Nézz utána, a városon jó pár ECL vizsgaközpont van! De még mindig leteheted a vizsgád, bárhol Európában, ugyanazok a követelmények, sőt, a vizsgadíj is!
avatar
Keresztur
2010-01-21 09:46:13
re:
avatar
Laszlo
Hallod...ne gyere nekem ezekkel az ekezetekkel...mindenki megerti, ha akarja...ugy, hogy...ez van!!! :cheer: :lol: :D


Akkor nem tudom hogy miért kötekedsz a helyesírással? Te nem értetted meg? :woohoo:
avatar
ticsör
2010-01-21 10:36:00
Összegezve
Kedves Hozzászólók!
Elsősorban köszönöm mindannyiotoknak, hogy megosztottátok véleményetek egy -örvendetes,hogy fontosnak tűnő- témában.
Keresztúrnak 2.hozzászólásához csak annyit fűznék hozzá, hogy kétségesnek találom, hogy'kötelezték' arra, hogy nálunk vizsgázzon. Csak Udvarhelyen tudomásom szeint 5 ECL központ működik, szerencsés eset, hogy van miből válogatni, nem beszélve az országos ill. Európa szintű lefedettségről.(lásd ecl.org.ro).Úgyhogy jótanácsom : mielőtt"röhejesnek", elkerülendőnek nevez egy, amint láthatta igen sok embert komolyan érintő intézményt, talán előtte tájékozódjon, informálódjon és utána talán hitelesnek tűnhetnek jótanácsai. Amennyiben személyesen szeretne velem érdemleges vitát folytatni e témában, állok elébe, elérhetőségeim ismerheti, ha állítólag nálunk vizsgázott.
avatar
ticsör
2010-01-21 11:12:13
Összegezve2

A nyelvstúdióban az oktatott angol, román, német, olasz, francia nyelveken kívül van egy közös nyelvünk, hogy egyik kedvenc írómat, P.Coelhot idézzem:"a lelkesedés nyelve, a szeretettel és kedvvel végzett munkáé". És mottonkul nem véletlenül választottuk ezt, be is tartjuk!
avatar
Zita
2010-01-23 21:04:18
Hello en is itt tanulok s nekem nagyon tetszik es hasznosnak tartom.Azt imadom hogy nem vagyok streszelve vegighalgatnak ha valamit nem ertek megmagyarazak es szorakoztatoak szamomra az orak.En orulok ennek mert most eletemben eloszor vegig viszek egy tanfolyamot ugy hogy tanulok s kozben jol szorakozom. Hajra csak igy tovabb egy rajongotok:)
avatar
Zita
2010-01-23 21:05:08
bocs a helyesirasert :)
avatar
Bogyóka
2010-01-25 17:31:00
Kedves Keresztur vagy Keresztno! En harom eve jarok az Euro Linguaba es tudomasom szerint soha nem volt kereszturi tanitvany. Ami a vizsgakat illeti, en is tanultam angolul es soha nem ert semmi atrocitas. A tanarok mind barataim, de amikor a szintfelmero vizsgak is voltak ugy reszkettunk elottuk mint a nyarfalevel, ami azt jelenti, hogy a diplomaert meg kellett dolgozni es nem egy X osszegert adtak.Amiert feltunk, az nem azt jelentette, hogy a tanarok ijesztoek voltak, hanem megkertek az odafigyelest.Ezert nem ertem a te felhaborodasodat es az osszefuggestelen beszededet. Na de mindegy...
Biztos, hogy errol az iskolarol van szo
?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."