Itthon » Közélet

Kezdődik a pityókagyűjtés

Csík környéki lakosok pityóka-adományait gyűjtik össze, amit Hargita Megye Tanácsa eljuttat a rászoruló Békés megyei gyerekeknek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

pityoka
pityoka
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. február 18., 08:39
0 hozzászólás. 


Február 18-án, csütörtökön Alcsíkon és Kászonban gyűjtik be a megyei önkormányzat alkalmazottai a lakosok által felajánlott krumplit a Békés Megye Önkormányzata gyermekvédelmi szakellátási rendszerébe tartozó gyerekek javára. A mai körút a következő településeket érinti: Tusnád, Csíkszentsimon, Csíkszentimre, Csíkszentkirály, Csíkkozmás, Kászonaltíz, Csíkszentmárton, Csíkszentgyörgyön és Csíkszentlélek.

Pénteken Csíkcsicsó, Madélfalva, Csíkpálfalva, Csíkszépvíz, Csíkszentmihály, Csíkrákos, Csíkmadaras, Csíkdánfalva, Csíkkarcfalva, Csíkszenttamás és Csíkszentdomokos lakosainak adományait gyűjtik össze a megyei tanács alkalmazottai.

pityoka

Korábban Békés Megye Önkormányzata azzal a kéréssel fordult Hargita Megye Tanácsához, hogy vegyen részt az általa szervezett jótékonysági programsorozatban, és lehetőségei szerint adományaival támogassa a Békés megye gyermekvédelmi szakellátási rendszerébe tartozó hatszáz gyereket, valamint a speciális és különleges igényű ellátottait. Mivel Hargita Megye Tanácsának nem áll módjában anyagiakkal támogatni a testvérmegyét, arra kéri a csíki lakosokat, hogy lehetőségeikhez mérten egy-két zsák minőségi pityókával járuljanak hozzá az anyaországi hátrányos helyzetű gyerekek megsegítéséhez.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."