Itthon » Közélet

Pályázati felhívások

Egyházi és civil szervezeteket, mikrovállakozásokat és magánszemélyeket támogató programokról értesít Hargita Megye Tanácsa.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Palyazat
Palyazat
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. február 18., 13:31
0 hozzászólás. 


Európa a Polgárokért Program, a Corvinus Zrt., a Nemzeti Kulturális Alap, a Polgártárs Alapítvány, az Európai Unió és Románia Kormánya, valamint a Rákóczi Alapítvány támogatásával indulnak azok a projektek, amelyre várják a jelentkezőket.

Testvérvárosok polgárainak találkozóira, illetve állampolgári projektekre nyújt támogatást az Európa a Polgárokért Program. A Corvinus Zrt. turisztikai célú, vissza nem térítendő támogatással kecsegteti az érdeklődőket, valamint finanszíroz fiatal kezdő vállalkozókat, illetve önrészes támogatást nyújt európai uniós és nemzeti gazdaságfejlesztési pályázatokhoz kapcsolódó projektek esetén. Szintén a Corvinus Zrt. járul hozzá vissza nem térítendő támogatással a határon túli írott és elektronikus sajtótermék létrehozásánál, működtetésénél és/vagy fejlesztésénél.

Palyazat

Képzőművészeti alkotótelepek, alkotóműhelyek és szimpóziumok szakmai programjának megvalósításában segít pályázatával a Nemzeti Kulturális Alap, valamint Ismeretterjesztés és Környezetkultúra Kollégium címmel nyílt pályázatot hirdet.

A Polgártárs Alapítvány Zöldövezet programja a védett területek népszerűsítésére fektet hangsúlyt. A beruházások hő- és elektromos energia termelésének modernizálásában illetve új kapacitások kiépítésében dotál pénzt az Európai Unió és a Román Kormány.

Tölts 16 napot Magyarországon, járd körül nagy és kisvárosait ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez! – ezzel a felhívással a Rákóczi Alapítvány fordul az érdeklődőkhöz.

A kiemlet szövegrészekre (linkekre) kattintva megtalálják a pályázati feltételeket és minden információt ami a jelentkezéshez szükséges.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."