Itthon » Közélet

Szarvasmarhatartók figyelem!

Egyedüliként a Szarvasmarha-tenyésztők Hargita Megyei Egyesülete állíthatja ki a jószágok után járó támogatáshoz szükséges igazolást.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szarvasmarha
Szarvasmarha
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. május 07., 09:00
0 hozzászólás. 

Hargita megyében idén egyedüliként a Szarvasmarha-tenyésztők Hargita Megyei Egyesülete állíthatja ki azt az igazolást, amelynek alapján a szarvasmarhatartó gazdák a Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökségtől (APIA) igényelhetik a jószágok után járó támogatást.

Az igazolás kiállításának feltételei változtak tavalyhoz képest: míg korábban elfogadták minden olyan szervezettől, amely tagja egy országos egyesületnek, idén feltétel az is, hogy legyen olyan alkalmazottja, aki szakember. A Szarvasmarha-tenyésztők Hargita Megyei Egyesülete foglalkoztat szakembereket, és három éve tagja a Brassó megyei Simental Típusú Pirostarka-tenyésztők Egyesületének, amely szervezet országos lefedettségű.

A Szarvasmarha-tenyésztők Hargita Megyei Egyesületének munkatársai azt kérik, hogy minden településről 1-2 személy gyűjtse össze a szarvasmarhatartó gazdák listáját, és töltse ki az igazolást a gazda adataival, amelyet a csíkszeredai megyeháza (Szabadság tér 5. szám) 244-es irodájában kell benyújtani. Ugyanitt igényelhető a nyomtatvány is, vagy kérhetik telefonon és e-mailben, illetve minden érdeklődő hívhatja a 0740-169850 vagy a 0740 122490 telefonszámot, vagy írhat a karikascsilla@hargitamegye.ro és a janomonika@hargitamegye.ro címekre.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."