Itthon » Közélet

Kösd fel a fürdőgatyád!

Hétvégén megnyílik a városi strand, ha az idő is megengedi, de másik két szabadtéri medencében is lehet lubickolni Udvarhelyen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Septimia-uszo
Fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. május 28., 11:13
0 hozzászólás. 

A polgármesteri hivatal tervei szerint hétvégén megnyílik a városi strand – nyilatkozta Bálint Attila sajtóreferens. Hozzátette, mindez az időjárástól függ, de ha jó idő lesz, akkor kinyitják a kapukat. A hét hátralevő napjain töltik fel az újrafestett medencéket.

A városi strand 8-tól 21 óráig tart majd nyitva, felnőtteknek 10, 5 és 14 év közötti gyerekeknek 6 lej a beugró, 5 év alattiaknak ingyenes. 16 órától 6, illetve 3 lejt kell fizetni a strandolásért.

Május első hetétől lehet csobbanni a Septimia Szabadidőközpont szabadtéri medencéjében. A víz jelenlegi hőmérséklete 27 Celsius fok, de folyamatosan melegítik a vizet, így rosszabb idő esetén is 26 Celsius fokot tudnak biztosítani.

A Septimia Strandra hétköznap az egész napos felnőtt jegy 16 lejbe, a gyerekjegy pedig 9 lejbe kerül. Félnapos beugrót is lehet váltani, ez felnőtteknek 12, gyerekeknek 6 lej. Hétvégén egész napos felnőttjegyért 20, egész napos gyerekjegyért 9 lejt kell fizetni. Úszójeggyel (10 lej) 6 és 10, 20 és 22, illetve szombat vasárnap 20 és 22 óra között lehet lubickolni, a napozóágyért 2, a napernyőért 3 lejt kérnek a szabadidőközpontban.

Két hete a szejkei strandra is várják a fürdőzőket, ide a felnőttek 6, gyerekek 3 lejért léphetnek be, illetve napozóágyat 1 lejért lehet bérelni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."