Itthon » Közélet

Több helyi rendőrre van szükség, te is jelentkezhetsz!

Ismét lehet helyi rendőrnek jelentkezni, tizennégy állás van, nem mindegyikhez szükséges a felsőfokú végzettség.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. november 06., 12:26
4 hozzászólás. 

Megdupláznák a helyi rendőrök számát, a jelenlegi tizenhárom alkalmazott mellé újabb tizennégy embert alkalmaznának. Mind a közlekedésiekhez, mind pedig a közrendészetiekhez lehet jelentkezni, és irodai munkára is vennének fel új embereket.

A közrendészeti osztályra összesen hét jelentkezőt várnak, fő-, asszisztensi illetve pályakezdő szakmai fokozatokkal, utóbbira (2 személy), ide nem kell felsőfokú végzettség. A közforgalmi irodában két új rendőri állás hirdettek meg, egyikhez egyetemi, másikhoz középfokú végzettségre van szükség.

A diszpécser irodába három személyt alkalmaznának, csak kettőnek kell, hogy felsőfokú végzettsége legyen. A kereskedelmi felügyelő és a környezetvédelmi irodába egy-egy alkalmazottat vennének fel.

Az állásokra november 24-ig lehet jelentkezni az intézmény székhelyén, a Villanytelep utca 9 szám alatt. Részletesebb, bővebb információk a hivatal honlapján érhetők el.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
blazsek
2014-11-06 12:57:02
kell
Persze, hogy kell. Amint azt az illusztráció is mutatja az eddigiek is nagyon elfoglaltak már.
:-) Ja, és ha adót emelnek akkor valamire csak el kell költeni a plusszot....
avatar
Egy a sokból
2014-11-06 14:04:48
Pontosítás
A hirdetés rosszul jelent meg, ugyanis tulajdonképpen parkoló őröket alkalmaznak, akik rendőrruhába végeznék el a feladatukat.

A tegnap már gyakorolták a felszólítások kihelyezését: egy "rendes" rendőr mutatta, hogy hol vannak azok a részek, ahol nem szabad autóval megállni, parkolni.
Valahogy mégsem láttam egy cetlit sem az Akarat Szövetkezet előtti járdán, a Kossuth utca közepén lévő átjáró körüli járdaszakaszon, a Pénzügy előtt, illetve a vele szemben lévő bank épülete előtt parkoló autókon. A felsorolás nem teljes ...
avatar
ÁgnesÁgneske
2014-11-07 08:56:18
érdekes...
Azért érdekesnek tartom, hogy "bárki" jelentkezhet. Tehát az építészmérnöktől, a tanári végzettséggel rendelkezőkön át a fizikusokig és a kapusig bárki...
Milyen szakma az, ahol mindegy a végzettség?

És igen, számomra is kérdés az, hogy mit csinálnak nap mint nap ezek az emberek...lehet, hogy ellenőrzik a parkolásokat, de ott is csak azt, akit "lehet", mert ha BMW-d van és bizonyos négybetűs vezetékneved van, ott parkolsz ahol tetszik...
És ugyanígy van bármivel, amit elkezdenek leellenőrizni, vagy épp a közlekedésiek kapcsán szintén nem akárkit állítanak majd le...

Mondomjuk én már nem lakom a városban (viszont gyakran látogatok haza), de csodálkozom, hogy bármit le lehet nyomni az emberek torkán.
avatar
mi
2014-11-07 11:46:13
ujabb pontositas
Csak azt szeretnem tudni hogy mit csinal az a ket parkoloor(a regiek) egesz 8 oraba?Miert nincsenek bunteto cedulak az autokon? Hol vannak? Fel 8 hellyett 8-ra mennek 9-ig bent vannak az irodan es varjak az embereket akik mennek fizetni a bunteteseiket azt a 2-3 at amit egesz nap irnak!Aztan kimennek megirnak ujabb 2-3 at, besetalnak egy kavzoba, eggyet kaveznak megint megmutatjak magukat az ujabb kavezoig,oda megint beternek eltoltnek 1/2 -1orat, mikor hogy jon ossze! aztan ott az ido hogy kene tizoraizni, elmennek tizorai szunetre ami jobb esetbe 1 ora ha nem ketto!! De hova mennek, es mit csinalnak? Alusznak is??Aztan megint eggyet setalnak 2-3 cedula erejeig,ujabb kavezas, na most mar ott az ido hogy mindjart 4 ora es kene hazamenni,es aval fogjak magukat es el is mentek es 4 orakor mar otthon vannak, holott a tablakon 5 orat ir hogy addig tart a fizeteses parkolas!!!De nem az ok munkaidejuk!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."