Itthon » Közélet

Átutalták a fizetéseket, lehet adózni

Örülhetnek az önkormányzatnak alárendelt intézmények alkalmazottai, hétfőn és kedden jön a pénz. Kedvezménnyel adózhatunk tavaszig.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Lesz miből kifizetni az adókat
Lesz miből kifizetni az adókat
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. január 12., 12:26
0 hozzászólás. 

A múlt héten többen jelezték, hogy a költségvetés elfogadásának elmaradása miatt késleltetve kapnak fizetést a városházának alárendelt intézmények alkalmazottai. A polgármesteri hivatal szóvivője tájékoztatott, hogy részben igaz a hír. A fizetések átutalása ugyanis nem a költségvetés elfogadásától függ. Az elmúlt pénzügyi év lezárása, az új elindítása miatt minden év elején zárolják a kifizetéseket, ez alatt az időszak alatt egyébként a helyi adókat és illetékeket sem lehet leróni.

A hétfői nap folyamán azonban a tanügyi alkalmazottak megkapják béreiket, a többi, önkormányzatnak alárendelt intézménynél dolgozóknak is átutalják a fizetéseket, ők kedden vehetik kézhez juttatásukat – közölte az uh.ro-val Bálint Attila, sajtószóvivő.

A helyi adókat és illetékeket is hétfőtől lehet kifizetni, március 31-ig 10 százalékos kedvezménnyel. Hétfőtől csütörtökig 8–14.30 óra között, pénteken 8–12 óráig tart nyitva a pénztár. Működik a hivatal internetes kifizetési rendszere is, amely a ghiseul.ro webcímen érhető el (használatához itt találsz segítséget).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."