Itthon » Közélet

Nagytakarítás: nem távolították el autóikat

Második napja zajlik Udvarhelyen a tavaszi nagytakarítás, az érintettek többsége viszont nem szállította el a tömbházak előtt parkoló gépjárművét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

tavaszi_takaritas_11
tavaszi_takaritas_11
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. április 09., 09:57
5 hozzászólás. 


Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala április 8-14. között az Ave Harghita kft. közreműködésével tavaszi nagytakarítást és portalanítást szervez. Április 9-én, pénteken a Győzelem út, Kisköved utca, Ifjúság bejárat és parkoló, Gyepes bejáratát, Virágok sétánya, Téglavetők bejárata és Függetlenség út került sorra. 10 órakor érkeztünk a helyszínre, ahol javában folyt a munka: 15-20 munkás akadályokba ütközve seperte és mosta az utcákat, járdákat, parkolókat.

tavaszi_takaritas_17

A hivatal felhívásában felkért minden helyi lakóst, hogy 8 és 12 óra között távolítsák el autóikat az említett utakról, és az ide tartozó járdákról és parkolókról. A felszólításra viszont nem reagált minden érintett, így a gondosan megszervezett akció nem lesz teljes mértékben hatékony.

Ottjártunkkor egy lakós a takarítókra is panaszkodott, akik szerinte nem végzik rendesen munkájukat. Erre a sepregetők csoportja indulatosan reagált. „Ki kellene jöjjön egy ember a tanácstól, aki felügyeli a munkálatokat, különben nem végzik el lelkiismeretesen” – mondta az idős hölgy.

A tavaszi nagytakarítást és portalanítást hétfőn folytatják.



5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
wadasz
2010-04-09 13:04:32
arrol volt szo a REND EBER OREI BESEGITENEK ESETLEG HANGOS BEMONDOVAL FELSZOLITJAK azokat a lakosokat akik nem ertesultek a nagytakaritasrol :?: AGYOZELEM UTCABAN AZONBAN VEGIGNEZTEM A NAGY TAVASZI TAKARITAST EGY AUTO SEM ZAVARTA OKET DE :( :( :( :( :(
avatar
cittadella
2010-04-09 15:55:26
Ez nem feltuno, ebben a varosban mindenki mindenert csak reklamalni tud, de hogy mozditson is valamit azt nem. Itt az ujabb bizonyitek!
avatar
hahaha
2010-04-09 18:38:53
Udvarhely egy ritka süket város. Itt hősködik minden lakos de a kicsi úját sem mozdítja senki valami érdekében. Meg vannak az okostojások akik beszólogatnak a munkásoknak, hogy rosszul sepregetnek. Akkor tessek megmutatni nekik kedves felháborodó, hogy miként kell helyesen takarítani, nem csak szájhősködni .
Megérdemli a város a sorsát...
avatar
hahaha
2010-04-09 18:40:18
Hja és lelkiismeretesen a kedves lakó is néha lepucolhatná a mocskát, a port a járdáról ;)
avatar
Misi
2010-04-12 14:37:37
A Betlen negyed 75% a tehénszaros útakhoz és járdákhoz vannak szokva, akor miért várják el hogy a tisztaságot is szereti a sok paraszt?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."