Itthon » Közélet

Felváltotta a műgyep a salakot

Elkészült és átadták a régi salakpálya helyén elkészült, modern műfüves labdarúgó pályát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

mufves palya atado-3
Bunta a Puskás Akadémia szurkolói sáljában mondta el beszédét
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2015. május 28., 17:04
2 hozzászólás. 

Csütörtök délután öt órakor telt lelátó előtt kezdte meg köszöntő beszédét Dr. Zsigmond Barna Pál, a csíkszeredai magyar konzulátus főkonzulja. Az elöljáró a sportlétesítmények fontosságára hívta fel a figyelmet, illetve azok ellen szólt, akik Orbán Viktort bírálják a stadionok és sportlétesítmények építése miatt. – Hogy helyesen járnak el a sportpályák építésével, jól mutatja a több száz gyerek boldog mosolya, akik majd birtokba veszik ezeket a pályákat – hangsúlyozta a konzul.

mufves palya atado-1

A magyar himnusz eléneklése után Bunta Levente polgármester köszönte meg a támogatást mindazoknak, akik hozzájárultak, ahhoz hogy a régi, elavult salakpálya helyén ez a modern műgyepes labdarúgó pálya jöhessen létre.

„Nem nagyon szoktuk a csíkiakat dicsérni, de most Szondy Zoltánt meg kell dicsérjem" – jegyezte meg Bunta Levente, miközben köszönetet mondott a Székelyföldi Akadémiát működtető Futball Klub Csíkszereda elnökének.

Székelyudvarhely jelenleg legnagyobb műfüves pályáját a Puskás Akadémiával partnerségben álló Székelyföldi Akadémia létesítette.

mufves palya atado-4

A beszédek után a Székelyföld Labdarúgó Akadémia – Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U17 korosztályának mérkőzését nézhették meg az érdeklődök, majd ezt követően az FC Székelyudvarhely és a Marosvásárhelyi Reménység U15-ös csapatainak mérkőzését játszották le.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jutacs
2015-05-28 18:50:25
Ezek a kepen ugyanolyanok, mint a kommunizmusban a parttitkarok, megallt az idö a Küküllö menten- illetve meg visszafele fordult.
Nem erzik ezek a Niemandok, hogy hanyinger az egesz szereplesük, amikor mindegyik lop, csal hazudik, masokkal betartatjak a törvenyeket, ök maguk mindenhol athagjak, es nem arra hasznalja a hatalmat, hogy az emberek eletet javitsa, hanem csak a sajatjuket??
Remelem, mindannyian börtönben vegzik.
avatar
jutacs
2015-05-28 18:57:16
Amig eheznek az emberek millioi, minek csicsas stadionok milliardokert?7
Hogy, aki ehezik tudjon füvet legelni?
Javaslom epitsenek jo sok golfpalyat is , mert a labdaszedes orankent 6 lej, es meg be lehet lesni a miniszoknyak ala is.
Agymosas.
Cirkusz kell a nepnek. Akkor nem lazad.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."