Itthon » Közélet

Rossz fényben tüntetett fel az Antena 3, bírságot kapott

20 ezer lejre bírságolták az Antena 3 televíziót, mert rossz fényben tüntették fel Székelyudvarhelyt a helyi rendőrség autójának feliratozása kapcsán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

helyi-rendorseg-auto-2015
Fotó: varoshaza.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. október 20., 12:56
1 hozzászólás. 

A Helyi Rendőrség tavaly októberben jött létre és jelenleg 21 alkalmazott dolgozik az önkormányzathoz tartozó intézményben. Szintén egy éve rendelkezik a helyi rendőrség egy Dacia Duster autóval, amelyet lassan az egész országban ismernek, egy szélsőséges kirohanásairól ismert román parlamenti képviselőnek köszönhetően. A képviselő az autó kétnyelvű feliratozását kifogásolta - olvasható a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményben. Erről itt írtunk.

Az üggyel a helyi és országos média is foglalkozott, többek közt az Antena 3 hírcsatorna is.

A hivatal ügyvédi segítséggel kérte a válaszadáshoz való jogot, amelyet írásban elküldtek az Antena 3 hírcsatornához. Mivel az elküldött levélre nem érkezett válasz, az Országos Audiovizuális Tanácshoz (CNA) fordult a polgármesteri hivatal. Az országos hatóság válaszát október 20-án kapta meg a hivatal, ebben közlik, hogy az október 13-án megtartott ülésen elemezték és jogosnak találták kérésüket, ezért az Antena 3 hírcsatornát 20 000 lejre bírságolták meg.

uh.ro/sajtóközlemény



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hunikovacs
2015-10-20 22:41:05
aha
és ebből mennyi az önkormányzaté? jó vicc,ugye... amúgy meg a szejkei videó jó mint tematika és videó,de a hanganyag az pocsék,nem tudom ki keveri a dolgokat nálatok,de a munkájához nem ért. a beszédhang nem hallatszik,a többi meg ordít. jobb esetben fordítva kellene legyen,optimális esetben meg egyenlő szinten. windows-os médiával jobbat csinál a kisfiam,bocsi gyerekek.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."