Itthon » Közélet

Lézeres készülék a Fogtündér jóvoltából

A Fogtündér elnevezésű pályázat, a Polgármesteri Hivatal programja ez alkalommal dr. Szekeres Ildikó rendelőjébe érkezett segítő szándékkal.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bunta_Szekeres
Bunta_Szekeres
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. április 30., 08:44
0 hozzászólás. 


A kezdeményezés fő célja új orvosi szolgáltatások biztosítása a helyi roma közösség számára. A doktornő családorvosi rendelésében nagy számmal ellát roma nemzetiségű betegeket, a Budvár utcai rendelő megszűnése óta átvállalta a csecsemők nyilvántartásba vételét, ellátását. Mint elmondta, az elején tartott a roma páciensektől, de viszonylag pozitív tapasztalatai vannak.

Bunta_Szekeres

Bunta Levente és dr. Szekeres Ildikó

A hivatal a sikeresen elnyert PHARE RO 2006-os pályázati összegből egy lézerhullámok kibocsátásával működő készüléket vásárolt az Orbán Balázs utcai betegellátó egység számára, mely bőrgyógyászati és ízületi kezeléseknél regeneratív és fájdalomcsökkentő hatású. Szekeres doktornő kifejtette, hogy a felszerelés rendkívül hasznos a csecsemők bőrbetegségeinek kezelésére, a felnőttek esetében pedig fájdalomcsökkentő hatása van ízületi kopások vagy lábszárfekély kezelésénél.

Lezeres_keszulek

Bunta Levente továbbá közölte, az önkormányzat célja, hogy minél több székelyudvarhelyi családorvost, szakorvost tudjanak segíteni, ugyanis mindenki, aki kiemelkedő közösségi munkát folytat, a városért tesz, azt értékelni kell és lehetőségekhez mérten támogatni.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."