Itthon » Közélet

Elindították a Betlenfalvi út villanyrendőreit

Péntek reggel fél hétkor beüzemelték a Betlenfalvi út, a Lakatosok utca és Fások utca kereszteződéseinél elhelyezett jelzőlámpákat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Villanyrendor2
Villanyrendor2
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. április 30., 12:28
2 hozzászólás. 

Villanyrendor2

A szemaforok indítása előtt kivitelezték az ilyenkor kötelező lépéseket, tudtuk meg Ülkei Zoltántól, a Városgazdálkodási Osztály vezetőjétől. Április 20. és 22. között forgalomszámlálást végeztek az említett kereszteződéseknél, az elmúlt két nap pedig kísérleti jelleggel többször is elindították a villanyrendőröket.

Villanyrendor3

Április 30-tól kezdődően reggel fél héttől délután négyig működnek a számlálóval ellátott lámpák. A leghosszabb zöld idő – 45 másodperc – a Csíkszereda irányából érkező sofőrök rendelkezésére áll, ennek ellenére ma itt tapasztaltuk a legnagyobb torlódást. Ahogy Ülkei tájékoztatott, folyamatosan figyelni fogják a forgalmat, és ahol szükséges, finomítanak az időzítésen.

Villanyrendor1



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
wadasz
2010-05-02 12:28:30
HAT BIZONY BIZONY NEM ELEG A VAROSBAN A TORLODAS MEG A VAROS SZELERE IS SZERELTETUNK EGYET KOZPENZBOL PERSZE :shock: ME MA ME CSAK A KOZPONTI RESZEN LEGYEN TORLODAS?MINDENKI EREZZE MAGAT A KOZPONTBA!!!!KEDVES ULKEI UR!! HA A SZAMLALOI NEM VETTEK VOLNA ESZRE NAPONTA CSAK 2-3SZOR SURUBB A FORGALOM ARRAFELE HA PEDIG BEINDITJAK A LAMPAKAT AKKOR EGESZ NAP TORLODAS LESSZ! :evil:
avatar
bbbarna
2010-05-02 19:24:06
Sok minden kell még, hogy normálisan működő forgalma legyen a városnak.

Elsősorban mentalitásváltásra lenne szükség mind az előljárók mind a lakosság részéről, a lakosok beláthatnák, hogy gyalog, tömegközlekedéssel vagy biciklivel is ellehet jutni egy boltba vagy ügyintézésre, a városvezetők meg több pénzt és energiát fordíthatnának egy kellőképpen kigondolt rendszer megépítésére: körforgalmak, bicikliutak, biciklibérlő pontok, kellőképpen megtervezett egyirányusítás-sávosítás, körgyűrű, villanyrendőrök stb.
Addig is a lakosság próbálja hangoztatni akaratát és ne a lassan már udvarhelyi specialitásként felháborodott hangon sms véleményt írjon a helyi sajtóba.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."