Itthon » Közélet

Hamarosan indul a városi park rehabilitációja

Aláírták a Városi park felújítását célzó program szerződését, így nyár közepétől elkezdődnek a munkálatok.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

varosi_park_060510_01
varosi_park_060510_01
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. május 06., 12:22
2 hozzászólás. 


„Újabb sikerként könyvelhetjük el, hogy aláírtuk a városi park rehabilitációját célzó programra a szerződést, hamarosan indulhatnak a felújítási munkálatok.” – áll a szerkesztőségünkbe eljutatott sajtóközleményben.

varosi_park_060510_01

Ahogy erről már korában beszámoltunk a Polgármesteri Hivatal 2008 augusztusában tette le a „Városi park rehabilitációja és bővítése” pályázatot az illetékes hatósághoz. A pályázatot városunk megnyerte és ennek a következő lépése az volt, hogy a héten Bukarestben aláírták a a program szerződését. A pályázat által 750.000 lejt nyert városunk, melyet a park felületének bővítésére, a közvilágítás modernizálására és bővítésére, az utcabútorzat korszerűsítésére (padok, asztalok, szemetes kukák, védőkerítés), a burkolat felújítására, új sétányok kialakítására és a flóra revitalizációjára használnak fel. A munkálatok előreláthatóan a nyár közepén indulhatnak el, mivel ekkora fejeződik be a közbeszerzési eljárás. Fő szempont a minőségi munka, a park szebbé tétele és megőrzése az utókor számára.


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hofika
2010-05-07 15:20:21
Én azt a rehabilitáció programtól előre felek mert megint avval fog kezdődni hogy vágjuk ki az összes nagy fát,úgy hogy készüljünk fel ezután ha árnyékba akarunk ülni akor vigyünk magunkkal napernyőt:hmmm:
avatar
hunilaszlo
2010-05-07 16:16:01
:) ha ez is olyan sikeres lesz mint a varosi stadion felujitasa akkor igaza lesz hofikanak:) kivagjak a fat es elfelejtenek majd ujat ultetni:) lasd varosi stadion...leromboltak "felig" aztan elfelejtettek ujraepiteni:) hajra udvarhej:)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."