Itthon » Közélet

Új épületbe költözött a Napsugár napközi

Újabb ingatlannal gyarapodott Székelyudvarhely városának vagyona, ide költözött a Napsugár napközi.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

napsugar_02
napsugar_02
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. május 31., 15:43
1 hozzászólás. 

Bunta Levente városunk polgármestere, a történelmi egyházak képviselői és az egybegyűltek jelenlétében átadta a Napsugár napközi új épületét.

napsugar_01

Több mit öt év munka fejeződött be a mai szalagvágással. Az egyházi épületek visszaadásának köszönhetően a református egyház tulajdonát képező József Attila utca felőli épület visszakerült a jogos tulajdonosához, a napközi pedig ugyanazon épületegyüttesen belül egy másikba költözött. Gyereknap alkalmából hivatalosan is átadásra került az új épület és ezzel városunk vagyona egy újabb középülettel gazdagodott.

napsugar_02

Az elmúlt időszakban városunk több fontos tulajdonát is elveszítette, mint például a múzeum, a baromfipiac vagy a könyvtár épületének egy részét. Februártól az addig állami kézben lévő városi mozi épülete került a helyi önkormányzat tulajdonába. Bunta Gyöngyi, a Napsugár napközi otthon igazgatónője egy bemutatóval szemléltette az építkezés szakaszait és hangsúlyozta, hogy az új épületben sikerült a gyerekek számára a legjobb feltételeket biztosítani.

napsugar_03

Mivel városunkban a gyerekek létszáma szerencsére növekedésben van, újabb felületekre van szükség, így az új épület nagyon hasznos lesz a közösség számára, a várost szolgálja, a közért épült – mondta el Bunta Levente. Az átadás ünnepélyes szalagvágással, majd a történelmi egyházak képviselőinek áldásával fejeződött be.

címkék: napkozi napsugar

1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Aron
2010-05-31 21:22:34
Gondolom az puszta veletlen, hogy Bunta Gyongyi vezetkneve megegyezik a jelenlegi polgarmester vezeteknevevel ... vagy megsem???

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."