Itthon » Oktatás

Hajó kötött ki a Csillagvár szirtjeinél

Szárazföld a láthatáron – kiáltotta az ifjú kapitány.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Biró Mihály

Utcára került az iskola (videó)

Levelek hulltak, grafikák, festmények lobogtak a...
allatvilagnapkikep

Állat volt a napiban

Gyanútlanul mentem a Csillagvár Napköziotthonba és ez...
Tudasz01

Tudászban ki a jó?

Egész Székelyföld itt lesz a történelmi vetélkedő...

Csillagvarhajo01
Hajó a Csillagvár szirtjeinél, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. június 14., 10:56
0 hozzászólás. 

A Csillagvár Napköziotthon korábban nem kihasznált, bozótos, épület mögötti részét szerették volna feldobni és az ide megálmodott hajó árbocán kapaszkodó gyerek arcáról nagyon úgy tűnik, sikerült. „Én vagyok a kapitány!", „Szárazföld a láthatáron!", kiabálják a fahajó alkatrészeiről csüngő ovisok.

Csillagvarhajo02

„Kitaláltuk ezt a nagy hajót és azért kértük meg éppen ezt a céget a megépítéssel, mert egy szülő közvetítésével adományoztak nekünk egy nagy hintát" – mondta Lukács Kinga igazgató, hogyan választották ki a kivitelezőt, noha előtte a cég soha nem csinált ilyent.

Csillagvarhajo03

A hajó tízezer lejes árából hatezret szaladtak össze a Csillagvár Szülők és Pedagógusok Egyesületének futói az idei Fuss Neki!-n, a maradék négyezret a cég támogatásként ajánlotta fel. A területhez a fenyédi homokbánya szintén adományként biztosította a homokot, így lett az említett napközinek a legnagyobb homokozója a városban, mesélte nevetve Lukács Kinga.

Csillagvarhajo04

Az eddig nem használt udvarrészen jelenleg csak a hajó körüli rész van rendbe téve, de az igazgatónőtől megtudtuk, hogy szeretnék lepermetezni az egész hátsó udvart, hogy a jelenleg bozótos részt sportgyeppel újrafüvesíthessék, és feltölthessék játékokkal.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."