Itthon » Közélet

Bunta Levente, a kakukkfióka

A fenti címmel tartottak ma délután rendkívülinek nevezett sajtótájékoztatót a Magyar Polgári Párt önkormányzati képviselői: Orbán Balázs, Mike Levente és Molnár Miklós.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

MPP_MPP
MPP_MPP
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2010. augusztus 26., 17:16
33 hozzászólás. 

Az esemény rendkívülisége, mint elhangzott, abban nyilvánult meg, hogy a korábbi alkalmaktól eltérően, Molnár Miklós tanácsos szóról-szóra felolvasta a sajtó képviselőinek az alábbi, teljes terjedelmében ismertetett levelet, amely tulajdonképpen a polgári replika a Polgármesteri Hivatal sajtóirodája által a napokban megjelentetett Nem kérünk a Szász Jenő féle demokráciából címet viselő közleményére.

MPP_MPP

Bunta Levente polgármester nehéz helyzetben van. Saját pártja is lassan-lassan elhatárolódik tőle – egyszerre három tisztségéről is lemondatták -, ő pedig tehetetlenségét, valamint az RMDSZ kormány katasztrofális döntéseinek túllihegését azzal próbálja palástolni, hogy – jól bevált, letűnt idők módszereivel – félretájékoztat, kakukkfiókákra jellemzően pedig rá akar telepedni olyan megvalósításokra, amelyhez vajmi kevés köze van neki és megyei elnöksége idejéből ideimportált stábjának.

Elfogadhatatlan és elítélendő, hogy a Polgármesteri Hivatal sajtóirodája politikai közleményeket fogalmaz meg közpénzből. De mindaddig talán nem is meglepő, amíg a Hivatal évente közel nyolcszázmillió lejt költ a Dolgainkra, és hatszázmillió lejt a Digital 3 TV-re, hogy az internetes hírportálok Bunta-kommandójáról ne is beszéljünk, mindezt a városlakók adólejeiből

Bunta Levente idegen tollakkal ékeskedik akkor, mikor az elődje idejében megnyert pályázatokat a sajátjának állítja be. A Polgármesteri Hivatal honlapján megtalálhatóak a 2008-ig megnyert pályázatok, legalább saját maguknak ne mondjanak ellent

A Borvizek útja pályázat 2004-2006 közt volt kiírva, mint országos infrastrukturális PHARE pályázat, szerepel benne a Megyei Tanács, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Szentkeresztbánya, Borszék, Tusnád és Remete, ebben a projektben városunkat az akkori városvezetés képviselte

A Városi Park rehabilitációjára benyújtott pályázat is 2008 előtt történt, ezt akkor Korodi Attila RMDSZ-es környezetvédelmi miniszter gátolta meg, 2008 után pedig Nicolae Nemirschi PSD-s miniszter hagyta jóvá a változatlan formában újra benyújtott projektet.
A 2000-ben elkészült helyi fejlesztési stratégia reaktualizálására megnyert pályázat is 2008 előtt nyert – önmagában is már többet, mint 100.000 eurót - ez előfeltétele volt az integrált városfejlesztési stratégiának a Strukturális Operatív Program városközpontokat megcélzó rekonstrukciói keretében. A további pályázatot Buntáék nem nyújtották be, a városközpont teljes felújítása helyett most aszfaltoznak néhány járdát. Ez lenne a nagy eredmény?

A Bányai János sporttermét és uszodáját jobb, ha nem is emlegetik, ennek akadályozásáról Borbély László akkori Építkezési- és Területfejlesztési minisztert lehetne kérdezni és felelősségre vonni

A Rózsa és Szentjános utcák rehabilitációja a polgári frakció munkájának köszönhetően került be az idei költségvetésbe. Tiltakozásunkat fejezzük ki az ellen, hogy a tanácsi határozat ellenére a Szentjános utcát csak félig, a Rózsa utcát pedig egyáltalán nem fogják elkészíteni az idén

Ugyancsak a Magyar Polgári Párt önkormányzati frakciójának javaslatára került be a város 2010-es költségvetésébe a Szolidaritási Alap, amely törvényes keretet nyújt az RMDSZ-es kormány által legkegyetlenebbül sújtott kategóriák – az egészségügyben, tanügyben, a kulturális intézményekben és a közhivatalokban dolgozók – megsegítésére. Bunta Levente polgármester leseperte a Magyar Polgári Párt rendkívüli – egyébként törvényes! - tanácsülés összehívását ebben a kérdésben, mondván, hogy ez nem prioritás. Később meg egyenesen bolondoknak nevezi a tanügyi, egészségügyi, kulturális és közalkalmazotti szakszervezetekbe tömörülő dolgozókat.

Úgy gondoljuk, hogy Szent István napját és nevét rangon aluli összekötni egy utcabálra emlékeztető rendezvénnyel, de abban az őszi kisvárosban, amelyet polgármesterkedése ideje alatt Győzikék és Fekete Pákók látogatnak csak, talán nem is annyira meglepő. Mint ahogy az sem, hogy a kicsengetési kártyákon összekeverik Madách Imrét Vörösmarty Mihállyal, Gubis Székely Székét meg kivágják a Városi Parkból.

Jó példa az érdemek kisajátítására Nyírő József hamvainak hazahozatala. A Magyar Polgári Párt Pál Gyula - azóta sajnos elhalálozott - jogász kezdeményezésére két éve dolgozik ezen a projekten, amely előrehaladott állapotban van. Abban a pillanatban, ahogy Bunta Levente polgármester megneszelte ezt a kezdeményezést, úgy próbál erre is rátelepedni, mint ahogy a kakukkfiókák szoktak betelepedni a fészekbe.

A Magyar Polgári Párt székelyudvarhelyi önkormányzati frakciójának sajtótájékoztatója, 2010. augusztus 26.


33 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hahaha
2010-08-26 18:35:34
HA-Ha-Ha...rohog a vakbelem is :D
Ezt a harom figurat is Jeno kuldte ki a sajtotajekoztatora, h mondjanak megint vmi hulyeseget. :)
Az a bajom ezekkel mind, h ha igaz is amit mondtak akkor mi a francert erdekes modon ekkor valosulnak meg mikor Bunta a mester :)? Ejj Mpp megint magatok alatt vagjatok a fat....nekem azt mondjatok meg, h hol voltatok 12 evig s azalatt mit is csinaltatok . Oke? Varom a valaszt. Lehet itt tajekoztatni de a vak is latja h Bunta alatt megindult a fejlodes a varosban mig Jenciek alatt csak stagnaltunk :)
avatar
Morrison
2010-08-26 18:51:23
En csak arra lennek kivancsi, hogy mi celjat szolgalja a szekelysegnek ez az ugynevezett MPP? Ugy latom, (es nemcsak Udvarhelyen) hogyha valami megindul, azt rogton kritizaljak es megprobaljak visszahuzni, mert ugyebar haladas az ok "kezuk alatt" sehol sem tortent, se gazdasagilag, sem az emberek moraljaban. Nem arrol kellene az egesz szoljon, hogy a MI erdekeinket kepviseljek? Szep peldat mutatnak ezzel az ugynevezett szethuzassal.
avatar
enisitt
2010-08-26 19:13:56
haha
En nem azt mondom hogy Bunta egy angyal, de ez az MPP egy vicc komolyan, sajat partjukba sincs egyetertes, es orokke pattognak, s barmit tesz a masik jonnek hogy az nem jo, meg azt ok talaltak ki. De biza 12ev hosszu ido es foleg mig Jencike egyedul volt a varosvezetes eleg szepen lejtmenetbe indult a varos fejlodese. 12 ev alatt lett volna idejuk leaszfaltozni a 2 utcat, meg ha taicskaval kellett volna hordani az aszfaltot is erre most jonnek hogy az ok erdemuk. Az MPP egyebet nem tudni csak belekotni az elo faba is, meg birosagon megtamadni mindent. Bezzeg annak idejen mindent megtettek hogy Szasz Jeno egyedul maradjon varosvezetokent, nehogy venetlenul rendes varosi tanacs is legyen, mert ugy nagyobb penzt lehetett lenyulni annelkul hogy barki is bele kotott volna.
avatar
Friedman
2010-08-26 20:57:20
Nehogy valaki RMDSZ vagy akar MPP partinak nevezen de az MPP viselkedese nevetseges. Kezdjuk aval hogy Szasz Jeno alpolgarmesteri munkakore nem kompatibilis aval az agressziv partpolitikaval mit folytat. Ha a kommentalni akar akkor mondjon le az alpolgarmesteri munkakorol. Ha a alpolgarmesterkent akar fenyesen szerepelni akkor mondjon le minden parttiszsegtol es hagyon minden masra. Part erdekei es a varos erdekei kulombozoek barmi is legyen az a Part (MPP, RMDSZ stb).
avatar
kszl
2010-08-26 21:47:58
itt egy dologra, amig Jenoke azt nezte hogy mennyi megy a zsebebe addig legalabb Bunta megnezi mit ir ala...

Maskeppen a mpp sem kullomb a deakne vasznanal (12 ev mutatja). Fejlodik a varos 2 ev alatt tobbet fejlodott a varos mint a MPP (zsidesz) ideje alatt.

Nem vagyok rmdsz parti (gyengebbek kedveert udmr) de lehet latni a fejlodest.

Apropo az mpp kampanya volt a legmocskosabb kampany amit eletemben lattam
avatar
Isty
2010-08-26 22:39:12
Jenoke 3 prostija, rohejesek...
Legalabb van foto roluk es tudni fogom az utcan hogy kik ok... :-) Le is fogom rohogni oket az uton...
avatar
FehérSólyom
2010-08-27 07:22:37
NAGY GYÁVASÁGNAK ILLETVE GYEREKESSÉGNEK TARTOM AZ MPP - RMDSZ RUGDALÓZÁSÁT. SAJNOS, DE A SAJÁT VÁLASZTÓPOLGÁRAIK ELÖTT MORZSOLNAK SZÉT EGY TÖRTÉNELMI MÚLTÚ ISKOLAVÁROST. AZ MPP MOCSKOS KÁRTYALAPOKKAL JÁTSZIK. EZ TÉNY. 12 ÉV NYOMTALANSÁGA ÉS TEHETETLENSÉGE MOST BONTAKOZIK.
KEDVES VÁLASZTÓPOLGÁROK!
EGY FEJLESZTÉSNEK AZÉRT MAGUNK IS ÖRVENDHETÜNK! VÁROSUNK EGY ÚJ NAPKÖZIOTTHONNAL BŐVÜLT MELYNEK NAGY-CSOPORTJA A TANÁCSHÁZA ÉPÜLETÉBEN KAPOTT HELYET. OTT GURIGÁZNAK VIHÁNCOLNAK A PÉNZÜNKKEL NAP MINT NAP, PERSZE AZ "ERŐSEBB GYŐZ" A JÁTÉK FELTÉTELE.

avatar
ipopescu
2010-08-27 07:46:42
Meggyozodesem, HOGY SZASZ JENO, Vadim Tudortral, Funarral paktal, annak erdekeben hogy a magyarok kiessenek a parlamentbol a kovetkezo valasztasokon.
Kell nektek a Szlovak vagy a Szerb pelda??? Ha kell akkor menjetek tovabb a szasz csurhe utan!!! :(
avatar
csillag
2010-08-27 10:31:35
Mindegy hogy ki és mit indított el,a lényeg:a kivitelezés, az EREDMÉNY.S az most már kezd látszani.Ez a jó.
Nemcsak megtervezni kell valamit,hanem azt mihamarabb ki is kell vitelezni.(Erre lett volna idő eddig is-12 év).
avatar
marcel
2010-08-27 10:35:51
Milyen arcok ezek? Kik ezek egyaltalan? Es mit akarnak pontosan? miert nem pihenitek ki ejszaka magatokat, hogy ne beszeljetek hulyesegeket?
avatar
kszl
2010-08-27 14:17:06
re:
avatar
ipopescu
Meggyozodesem, HOGY SZASZ JENO, Vadim Tudortral, Funarral paktal, annak erdekeben hogy a magyarok kiessenek a parlamentbol a kovetkezo valasztasokon.
Kell nektek a Szlovak vagy a Szerb pelda??? Ha kell akkor menjetek tovabb a szasz csurhe utan!!! :(


Mondasz valamit, csak azt felejtetted ki hogy hatalom harc van....
avatar
kuszekat
2010-08-27 14:50:55
Én eddig nem voltam RMDSZ-es, de ha az MPP így folytatja tovább, esküszöm az leszek. Semmi mást nem csinálnak csak mocskolódnak. Mindezt a mi pénzünkön. Végre megmozdult valami ebben a városban erre ők csak hányingert keltően köpködnek. Miközben mindenki tudja, hogy azért tömörültek pártba, hogy pénzeket tudjanak lenyúlni és csak ezért akarnak visszakerülni a hatalomba is, miután hátat fordított nekik Tőkés és a Fidesz is, még mit akarnak? Amihez csak hozzányúlnak, tönkremegy. Akkorát "segítettek", hogy még a város pénzét is zárolták miattuk. Valaki már állítsa meg őket könyörgöm, ha nem más, mi Udvarhelyiek a következő választásokon.

kuszekat
avatar
Laces
2010-08-27 15:15:54
Nem nagyon ertek ezekhez de szerintem az uh-tol sem szep ez a mocskolodas :P
avatar
szasza
2010-08-27 15:21:16
re:
A levél szövegét a Magyar Polgári Párt önkormányzati képviselői fogalmazták, nem az uh.ro szerkesztői. Mi csak helyet adtunk a közleménynek, ahogy azt korábban tettük a Polgármesteri Hivatal esetében is.
avatar
Laces
Nem nagyon ertek ezekhez de szerintem az uh-tol sem szep ez a mocskolodas :P
avatar
Laces
2010-08-27 15:37:31
Kifogas. Nem "szep" masrol rosszat irni/mondani/barmi :P
avatar
Laces
2010-08-27 15:43:09
Ti is olyanyok vagytok mint ok :P
avatar
szasza
2010-08-27 15:57:26
re:
Nem értem mi a gond azzal, hogy úgy a Polgármesteri Hivatal, mint a Magyar Polgári Párt közleményeit megjelentetjük. Úgyanúgy teret kap minden fél, bármit is akarjon modnani.
avatar
Laces
Kifogas. Nem "szep" masrol rosszat irni/mondani/barmi :P
avatar
Isty
2010-08-27 22:26:35
szasza akkor en elmagyarazom mi a baj:
Mivel engeditek ezeket a surmo jenokeeket szohoz jutni, taplaljatok a szethuzast, az akadekoskodast es a varos elorelepeseit. Ezek, az ujsagirokbol elnek es hulyitik az embereket, hazugasgokkal. Ti pedig vigyorogva hozzajarultok ehez. Mindenki tudja hogy jencike csak visszahuzo ero megis taplaljatok az egojat itt a sajtoban. Beken kellene hagyni oket, nem szohoz jutni es eltunnek a sulyesztoben szep lassan.

Tudom most azt fogod mondani hogy elfogult vagyok es ellenzem oket ami nem helyes, de tudomasodra hozom hogy az rmdsz-t sem szeretem, de ezek a jenoek amit muvelnek, minden epeszu emebr atlat rajtuk...

Nem vagyok egyik parti sem, de jenokeek mar nagyon idegesitoek es ti is tudjatok ezt. Ugyanugy te is szivsz a varosban miattuk, nincs haladas, lopjak a kozpenzeket stb...te ott vagy es tehetsz ellene, nem pedig passzivan nezni hogy kihuzzak a szeket a feneked alol, te meg kozonyosen legyintesz 1t.
avatar
szasza
2010-08-27 22:34:12
re:
Teljesen megértem az álláspontodat, nincs is ezzel semmi gond. Ámde. Mint újságíró, nekem az a feladatom, hogy minden (jelen esetben mindkettő, avagy mindhárom) fél álláspontját bemutassam, közöljem, a megfelelő kiválasztása pedig az olvasó feladata.

Szerencsére eddig minden visszajelzés arra mutat, hogy a rövidke egy évünk alatt sikerült pártatlannak maradnunk, ezt az erényünket a továbbiakban is szeretnénk fenntartani, nem érezzük tisztünknek megmondani az olvasónak, hogy A-t válasszon avagy B-t.

Röviden tehát arról van szó, hogy mi közöljük amit politikusaink mondani akarnak, az olvasó pedig maga döntheti el, hogy ebből kit/mit favorizál.

avatar
Isty
szasza akkor en elmagyarazom mi a baj:
Mivel engeditek ...
avatar
Szkíta
2010-08-28 08:16:28
re:
[quote=Isty]szasza akkor en elmagyarazom mi a baj:
Mivel engeditek ezeket a surmo jenokeeket szohoz jutni, taplaljatok a szethuzast, az akadekoskodast es a varos elorelepeseit. Ezek, az ujsagirokbol elnek es hulyitik az embereket, hazugasgokkal. Ti pedig vigyorogva hozzajarultok ehez. Mindenki tudja hogy jencike csak visszahuzo ero megis taplaljatok az egojat itt a sajtoban. Beken kellene hagyni oket, nem szohoz jutni.[quote=Isty]

Isty az a helyzet hogy ha csak az egyik fél nyilatkozatát jelentenék meg akkor egyoldalúsággal vádolnák meg , azért kell hogy mindkét fél helyet kapjon .
Igaz ez jó kis parázs vitákat szül.
avatar
Isty
2010-08-28 12:52:41
Szasza:

Normalis esetben igazat adok neked, de ez nem normalis eset. Maskepp mondom akkor: itt vagyunk udvarhelyen, jon a torok es leigaz mindenkit, kinoznak vernek stb. Te ujsagiro vagy, helybeli magyar. Teged is vernek es az ismeroseidet is, nap mind nap kernyszermunkaznal mellette.

Ujsagiroi mivoltodban beszamolsz a partizan harcosok velemenyerol, de hogy fair legyel interjut keszitesz az kizsakmanyolokrol is, mert partatlan kell legyel. Ugyanez folyik itt is es a magyarsagot assuk el, onmagunkat, magunk alatt a fat. A romanok csak rohognek a markunkban milyen onmegsemmisitok vagyunk.
Szerinted lesz itt 50 mulva magyarsag a gyerekednek? Ha igy haladunk szerintem nem lesz es te is resze leszel ennek. Ez most olyan helyzet, hogy jenokenek semmit eselye hosszu tavon ervenyesulni, nem fog tudni az rmdsz szintjere feljutni soha. Csak megosztja a dolgokat es legjobb esetben is ketteoszlik a magyarsag ami a romansag szempotjabol nekunk ongyilkosag.Az egyik kell tavozzon, masut nincs
avatar
Isty
2010-08-28 12:57:43
Szasza:
Ha te passzivan csak figyeled az esemenyeket, akkor csak sajnalni tudlak.
Sot merem allitani hogy a passzivitasod tobb kart okoz mint hasznot. Tenni kell mindig a helyzetert, foleg ha ilyen nagymeretu.

A mostani helyzet mar reg tul van a normalitason. Ez igy nem egy egezseges halado kis tarsadalom, hanem bunkosagnak a teteje ami folyik es mi szivunk a legtobbet belole. En nem fogok karbatett kezzel ulni.

Ha egy csapatban valaki visszahuzo ero, azonnal ki kell pakolni. Ez minden normalis menedzsment tankonyvben benne van. Igy nem lehet dolgozni.
avatar
marcel
2010-08-28 16:58:54
a magyar, szekely mindig is ilyen looser volt. Mindig szethuztak, sosem tudtak megegyezni, nincs ez maskepp most sem, szerintem meg nem lesz maskepp a jovoben sem. Az, hogy most ezt a 3 bohocot szerepelteti Szasz elvtars, szerintem ez csak jo, megprobalnak minden szalban kapaszkodni, jo nezni, ahogy teszik tonkre, szinte romboljak mindazt amit hamis uton epitettek fel. En azt mondom, hogy kell ez, meg kell ezt jelentetni, soot, olyan jokat lehet rajtuk rohogni :)
avatar
Csedo
2010-08-28 20:33:01
Igy van Szasza, tessek bealni Levente moge es ot tamogatni, mert az nem szethuzas.Milyen magyar az aki Szasz jenot tamogatja ? vagy netan partatlan,egy szemet hazaarulo diszno vagy. Nem is vagy magyar, roman vagy, sot zsido naci ateista szemetlada. Hogy tudjad. :P
avatar
Fles
2010-08-28 22:42:09
re:
avatar
Csedo
Igy van Szasza, tessek bealni Levente moge es ot tamogatni, mert az nem szethuzas.Milyen magyar az aki Szasz jenot tamogatja ? vagy netan partatlan,egy szemet hazaarulo diszno vagy. Nem is vagy magyar, roman vagy, sot zsido naci ateista szemetlada. Hogy tudjad. :P


Te ki a f*szom vagy pocs orru?Az tutti, hogy a seggnyaloja.Nyald jo melyen, hogy kapj majd allast a hivatalba, vagy netan egy lakast.Bunko segg...
avatar
zterex1
2010-08-29 07:54:43
Most akkor hogy állunk a félidőben?
Az RMDSZ vagy az MPP vezet? Itt nincs piros lap?
avatar
Csedo
2010-08-29 10:35:57
re: re:
Csedo Attila - 1861102194034

te josz Fles
avatar
kalman
2010-08-29 10:57:07
Milyen tarsasag ez, egy egesz varost neznek megint degeneraltnak meg igy is, hogy csak karoghatnak: elindult egy komoly fejlodes ebben a varosban, megjelentek vegre dolgozni vagyo emberek szinte a semmibol es elismeres helyett azt kapjak az ilyen alakoktol, mint ezek itt fent, hogy mindent ok csinaltak valojaban, nem az uj varosvezetes. Minek nezik ezek a varosnalakot? Olyannak, aki nem tud gondolkodni? Aki nem latja, hogy 12 evig a varos semmit nem fejlodok a szasz-fele tarsasagnak koszonhetoen, minden csak az egyeni ambiciok kiszolgalasan, a varos penzenek lenyulasarol szolt? es szol most is: az AVE-ban Jeno most is a varos penzet nyulja a reszesedesevel, a Macops-al szinten Tikosi baratjan keresztul (ezeknek az adatoknak barki utana nezhet) es igy tovabb. Szegyelljek megukat. Csak azt nem ertem, Mike mit keres ott, azt eddig meg normalis embernek neztem.
avatar
Friedman
2010-08-29 11:08:16
"zsido naci ateista szemetlada" latszik tortenelem nem az eros pontod. Nacik "Gott mit uns" azaz "Velunk az Isten" feliratot viseltek minden katonajuk ovcsatjan mikozben tobbek kozt zsidokat szisztematikusan irtotak.

Amugy az ilyen extrem megnyilvanulas kedves Csedo Atilla soha senkinek nem segitet.
avatar
Csedo
2010-08-29 12:59:01
Lehet nem a tortenelem, az erossegem, de neked meg nem a szovegertes, azt hiszem nem vetted eszre az ironiat, de semmi baj, most mar tudod.
avatar
boglarka
2010-09-29 10:26:37
Szerintem a mépépé a kakukkfióka!Ki kellene lökni őket a madárfészekből, mert jogtalanúl szívják a város vérét.menjetek a jenőke fészkébe és ott szórakozzatok, hagyjátok a várost élni és fejlődni, az embereket pedig dolgozni!tartsatok egymásnak sajtótájékoztatót, ott szórakozzatok. Nem ad rátok már senki, semmit. Könnyű a más munkáját magatokénak elkönyvelni. Szerintem ti vagytok azok, akik a más tollával akartok dicsekedni, de a dícsfény időszaka már lejárt. Hálistennek!ezt jó lenne tudomásul venni.Bármilyen nehéz is.
avatar
Csedo
2010-09-29 12:06:02
mivel a varos 49 szazaleka, maskeppen szavazott mint the, ezert nem kene hasznalni a jogtalan jelzot.
avatar
kukucska
2010-09-29 13:18:19
re:
avatar
Csedo
mivel a varos 49 szazaleka, maskeppen szavazott mint the, ezert nem kene hasznalni a jogtalan jelzot.


lehet ha nem jogtalanul szivjak,de szivjak azert rendesen.szegyeljek magukat. ugyan az mint a fidesz barmit csinal a masik fel ugatnak hogy nem jo.mocskos banda

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."