Itthon » Közélet

Magyarországi orvosok látogatták meg a városi kórházat

Városunk polgármesterének meghívására a Magyar Kórházak és Rendelőintézetek Szövetségének képviselői látogattak Székelyudvarhelyre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. október 12., 17:45
0 hozzászólás. 


Ez év júliusától a Székelyudvarhelyi Kórház az önkormányzat hatáskörébe került. Városunk polgármestere már akkor szorosabb együttműködést ígért az egészségügyi intézmény és a városvezetés között, melynek célja a betegellátás minőségi javulása. Ennek az együttműködésnek a következő lépéseként az elmúlt hétvégén a városvezető meghívására városunkba látogattak a Magyar Kórházak és Rendelőintézetek Szövetségének képviselői.

Dr. Pusztai Dezső, a ceglédi kórház főigazgatójának, egyben a szövetség elnökének és dr. Balaton Péter fogorvosnak, a szövetség főtitkárának vezetésével hatfős küldöttség érkezett városunkba. A látogatás célja a magyarországi - és egyben az európai - egészségügyi tapasztalatok megismertetése és átadása, menedzsmenti kapcsolatok kiszélesítése volt.

A szakellátás szempontjából egy magasabb kategóriába helyeződött át a Városi Kórház - a rangos vendégek is elismerően méltatták az ott látottakat. A tapasztaltcsere folytatásaként Dr. Pusztai Dezső az elkövetkező időszakban a Magyar Kórházak és Rendelőintézetek Szövetségének a városunkban tartandó közgyűlésének megszervezését helyezte kilátásba, ennek kapcsán Székelyudvarhely polgármestere támogató szándékát fejezte ki.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."