Itthon » Közélet

Elkezdték a 131-es út felújítását

A téli időszak dacára folytatódnak az aszfaltozási munkálatok a megyei utakon.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. december 06., 12:06
3 hozzászólás. 


Homoródszentpálon december 5-én kezdték el a DJ 131 megyei út felújítását a DJ 133 megyei útnál lévő letérőtől a Kénos-tető irányában Borboly Csaba megyeitanács-elnök, valamint Pálffy Domokos és Tordai Árpád megyei tanácsosok jelenlétében.

A közel tíz kilométeres szakasz leaszfaltozását minél hamarabb be szeretné fejezni a megyei tanács útügyi igazgatósága, mivel az időjárás bármikor rosszabbra fordulhat, ami lehetetlenné teszi az aszfaltozási munkálatokat, másrészt ki kell használni az alkalmat, mert most van pénz ezekre a munkálatokra. Borboly Csaba megyeitanács-elnök korábban is hangsúlyozta, hogy sajnálatos módon a szükséges alapok csak az év vége felé állnak rendelkezésre, ezért csak most lehetett elindítani számos útfelújítási munkálatot.

Bedohazi

„Inkább elköltjük ezeket a pénzeket, és aszfaltozunk, amíg lehet, mintsem hogy a pénzügyi év lejártával visszaküldjük az államkasszába" – fogalmazott Borboly Csaba.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
bufli
2010-12-06 21:08:23
Tisztelt ,Borboly Csaba ur!!! A Viadukt kft 2 hete altal leaszfaltozott Szentpal-Varosfalvi szakaszon kezdenek megjelenni a katyuk,kerdem en miert kell meg az ilyen pocsek alkoholistakat elteto ceget megfogadni ilyen munkakra???Mikor jon el mar az a vilag ,hogy minosegi munkalatokat vegzo cegek nyerjenek munkalatokat....?Minden eddigi vezetonk mocskolta a masikat de KUTYABOL NEM LESSZ SZALONNA! SZEGYELHETIK MAGUKAT!
avatar
Isty
2010-12-06 22:21:57
bufli: en mar csak a Viaduct nevtol hanyok...ugy latszik az undor nem jutott el a megye/varosi vezetokhoz meg...vagy lehet hogy a zsebpenz az igen?? tenyleg undorito a Viaduct munkaja evtizedek ota...hogy is bir eletben maradni? Csakis csuszopenzeken lehet..
avatar
wadasz
2010-12-07 07:03:19
ennyit a romaniai mentalitasrol most van penz hat el kell cseszni valamire,ha nem is lessz jo de el kell kolteni,valami masra esetleg ami jo is lessz meg tartos arra nem lehetne?ja de akkor jovore a VIADUCT melo nelkul marad es nem csoppen semmi a ZSEBBE

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."