Itthon » Közélet

Késik az Iskola Alapítvány támogatása

Az Iskola Alapítvány közleményben értesíti a pályázókat, hogy számlájukra még nem érkezett meg a támogatások összege.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. január 09., 14:47
0 hozzászólás. 


A sajtó és a pályázók többszöri érdeklődésére az Iskola Alapítvány tájékoztatja az érintetteket, hogy a 2010 novemberében kiértesített 14 060 kérelmezőnek (ebből 977 gyermekotthonban nevelkedő iskoláskorú gyerek) és 5212 egyetemistának továbbítandó támogatás összege mindmáig nem érkezett meg az Alapítvány számlájára.

Magyarország Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumának Nemzetpolitikai Államtitkársága az Iskola Alapítvány többszöri megkeresését követően sem válaszolt arra vonatkozóan, hogy mikor folyósítja a fennmaradt összegeket. Az Iskola Alapítvány minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy amint a várt összeg megérkezik, a lehető legkorábban továbbítsa a támogatásokat a jogusultaknak. A támogatás postai kézbesítése, a finanszírozás beérkezésétől számítva másfél hónapot, a banki folyósítás pedig hét munkanapot vesz igénybe. Ezért kérjük a pályázók megértését és türelmét.

A 2009–2010-es tanévben a „Szülőföldön magyarul" program keretében 121 712 iskoláskorú gyerek és 5212 egyetemi hallgató kérelme részesült pozitív elbírálásban. Az Iskola Alapítvány 2010 júniusától év végéig 107 652 Nevelési-oktatási, valamint tankönyv- és taneszköz-támogatást folyósított. A program részletes kiértékelése letölthető az Iskola Alapítvány honlapjáról (www.iskolaalapitvany.ro).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."