Itthon » Közélet

Segélykoncert egy énekesért

Súlyos betegségben szenved a marosvásárhelyi Téglagyári Megálló énekese – az együttes székelyföldi segélykoncert-turnét tart márciusban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. február 17., 09:25
0 hozzászólás. 

A 46 éves Köllő László ismert figurája az erdélyi rock-életnek: előbb az Autostop MS, majd hosszú évekig a Téglagyári Megálló énekeseként láthatta-hallhatta a közönség. Az Angyalnak is becézett Lacinál egy autóbalesetet követő kivizsgálás során agydaganatot fedeztek fel, januárban műtéten esett át Marosvásárhelyen. Betegségéből ez azonban nem gyógyította ki, további (kemoterápiás) kezelésre van szüksége. Társai, a Téglagyári Megálló együttes tagjai ezért márciusban segélykoncert-turnét szerveznek különböző székelyföldi városokban.

SzaszaSzékelyudvarhelyen március 11-én, pénteken este lépnek fel a helyi Shadows társaságában, a koncertet a Kossuth Lajos utcai Thunder Rock Clubban tartják meg. Ercsei Ferenc, az együttes vezetője elmondta, hogy a koncerteken 10 lejes belépő lesz, de elhelyeznek egy perselyt is, amibe szintén lehet adományokat elhelyezni.

A koncertturné további helyei és időpontjai: március 6., Marosvásárhely, Jazz & Blues Club, 20 óra (fellép még az Autostop MS, a Knock Out és a Black Diamond), március 12., Kézivásárhely, Flagellum Dei Klubház, 20 óra (fellép még az Exit Rock Band), ugyanaznap Sepsiszentgyörgy, Művelődési Ház (kezdés 21 órakor, fellép még a Blúz Bend), március 13., Gyergyószentmiklós, Művelődési Ház, 20 óra (fellép még a Hot Snow Storm).

Segíts, te is lehetsz Angyal!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."