Itthon » Közélet

Takarítási akcióhoz csatlakozik a Póráz Klub

Megtisztítják a város egy részét a kutyabarátok hétvégén – szombaton, április 2-án csatlakozik Böjte atya felhívásához a Póráz Klub.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

letsdoit_thumbs
letsdoit_thumbs
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. március 30., 13:05
0 hozzászólás. 


Tündérkert címmel hirdetett februárban Böjte Csaba testvér kárpát-medencei tavaszi nagytakarítást. A dévai Szent Ferenc Alapítvány hivatalos honlapján közzétett felhívásában Böjte atya minden erdélyit arra kér, hogy tisztítsa meg környezetét a hulladékoktól, és ültessen fát, bokrot.

A Póráz Klub néven februárban megalakult, az udvarhelyszéki kutyatartókat és kutyabarátokat tömörítő csoport április 2-án, szombaton csatlakozik a Tündérkert-akcióhoz és az udvarhelyiek egyik kedvelt kirándulóhelyét, a Kerekerdőhöz vezető utat tisztítja meg a lomtól, hulladékoktól, majd a Silvo Plant kertészet által a város számára felajánlott fenyőfákat ültetik el. Az összegyűlt hulladékot az Ave Hargita szállítja el. A Póráz Klub által szervezett takarításhoz bárki csatlakozhat szombaton reggel 10 órakor a Szentimre utca tetején (a Köveshágó - Kerekerdő útelágazásnál) ásóval, lapáttal, vágószerszámmal, szemeteszsákokkal felszerelkezve. Az Agora Munkacsoport szintén jelezte, hogy csatlakozik a Tündérkert-akcióhoz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."