Itthon » Közélet

Lemondott a Polgári Élet főszerkesztője

Távozik tisztségéből Zsidó Ferenc, a Székelyudvarhelyen szerkesztett Polgári Élet hetilap főszerkesztője. Közleménye szerint munkája szélmalomharccá vált.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. március 31., 15:40
3 hozzászólás. 

A szépíróként is ismert Zsidó Ferenc hét évig töltötte be a hetilap vezető tisztségét. Az MPP közeli lap főszerkesztője – mint szerkesztőségünkbe eljutatott közleményében megjegyzi - azért döntött a kilépés mellett, mert a közéletet egyre inkább elsilányulónak, a sajtó helyzetét pedig – általában véve – siralmasnak látja.

„Belefáradtam, elvesztettem a motivációm. Ennek oka az, hogy munkám kezdett szélmalomharccá válni: hiába írtunk meg tényfeltáró riportokat, komoly leleplező anyagokat politikai és gazdasági szélhámosságokról, egyetlen érintett sem mondott le. Kiábrándítóan hat számomra a két magyar = három párt-jelenség, a szellemi és erkölcsi hanyatlás."

Zsidó hozzátette, visszatér a szépirodalomhoz. A sokak által az MPP helyi szócsövének is tartott lap új főszerkesztője a helyi önkormányzat MPP-frakciójából is ismert Balázs Árpád lesz.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hahaha
2011-03-31 16:50:49
Igen. Egy ido utan az ember belefarad a sok hazugsaba :) De most jon Arpi, s lesz meg tobb ha idaig nemvolt eleg a hulyesegbol. :whistle:
avatar
vazulnéni
2011-03-31 19:51:37
Gratulalok Zsido Ferencnek.
A PE-nel (altalaban mindenhol) sajnos a valodi eszme mar csak kulimaz. Ferenc ezzel csak nyert, a lap elveszitett egy jo szakembert, kapott viszont egy finoman fogalmazva nem teljesen tiszta foszerkesztot. Balazs Arpi bermelyik mediumhoz kerult egy ido utan felnyalta magat a foszerkesztosegig, szerencsere utana mindig a tavozasa kovetkezett. Viszont volt amit o is jol csinalt, peldaul annak idejen a vasarhelyi radionak kuldott hanganyag tudositasai nagyon jok voltak.
avatar
szp
2011-04-01 13:07:50
Hajra hajra Nyalazs Arpi

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."