Sport » Kézilabda

Váratlanul lemondott Ilyés Annamária

Szűk két hónap után távozott posztjáról a német Neckarsulmer SU női kézilabdacsapatának székelyudvarhelyi edzője.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

IlyesAnnamari
Lemondott Ilyés Annamária, fotó: nsu-handball.de
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. április 03., 11:57
0 hozzászólás. 

Vasárnap bejelentette lemondását Ilyés Annamária, akit február elején neveztek ki a női kézilabda Bundesligában játszó Neckarsulmer SU élére.

A sokáig a csapat utánpótlásában dolgozó székelyudvarhelyi edzővel nemrég olvashattatok interjút portálunkon, ebben még optimistán nyilatkozott új szerepköréről: „Meglepett! De meglepődöttségemet gyorsan elnyomta a megtiszteltetés, hisz évek óta dolgozom utánpótlásban, sőt, tavaly itt Bietigheimben már a második csapat felnőttjeivel is dolgoztam, de a Bundesliga azért más szint, nagyobb kihívások, én örömmel állok elébe".

A sikerek sajnos elmaradtak, de így is, március közepén még a tizedik hely elcsípése reális célkitűzésnek tűnt. Az utóbbi két hétvégén azonban közvetlen riválisaitól kapott ki Ilyés csapata. Március 17-én, hazai pályán veszítettek 29–25-re a tizenegyedik helyezett TV Nellingentől, legutóbbi mérkőzésükön pedig a tizenkettedik helyen álló Bensheim Auerbach leckéztette meg őket 29–19-re.

Nem sikerült megvalósítanom a céljaimat, világos volt számomra, hogy a feladat nem könnyű. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik támogattak, a csapatnak a legjobbakat, mindenekelőtt nagy sikereket kívánok" – nyilatkozta Ilyés a Bensheim Auerbach elleni mérkőzés után, majd le is mondott vezetőedzői posztjáról.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."