Itthon » Közélet

Ismét jön az X- Faktor

Király L. Norbi rajongó vagy? Netán Vastag Tamás a nagy kedvenced, esetleg Tabáni István búgó hangjától ájulsz ki? Május 17-én ott a helyed a Sportcsarnokban!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. május 04., 14:35
2 hozzászólás. 


Olcsóbb lesz a beugró, a koncert utáni közönségtalálkozó sem okoz majd csalódást - legalábbis ezt ígéri az X-Faktor sztárjainak második udvarhelyi koncertjét már javában szervező csapat. A május 17-i koncerttel kapcsolatos legfontosabb információkat a lehető legbiztosabb forrásból, Fülöp Imrétől, az erdélyi turnét lebonyolító marosvásárhelyi Defender Műsor és Rendezvényszervező Iroda igazgatójától, illetve a társszervezést ezúttal is bevállaló Udvarhelyszéki Egyezető Tanács (UIET) elnökségi tagjaitól tudtuk meg.

„A második, ezúttal nyolcállomásos erdélyi turnét, így az udvarhelyi koncertet egyrészt azért tartottuk fontosnak megszervezni, mert Király L. Norbi és Vastag Tamás az elsőre nem tudtak eljönni, ugyanakkor a nyári szezon kezdete előtt ez az utolsó lehetőség arra, hogy a rajongók találkozhassanak kedvenceikkel. A sportcsarnokbeli koncert sztárvendége Tabáni István lesz, ismét eljön Janicsák Veca, Vastag Csaba és Shodeinde Dorka is" - közölte Fülöp.

Az igazgató a nyilvánosan bocsánatot kért a múltkori félresikerült közönségtalálkozó miatt. Mint mondta, tanultak az esetből, és ezúttal garantáltan nem lesznek csalódottak az X-Faktor rajongók, akiket egy, a koncertet követően a helyszínen megszervezett találkozóval kárpótolnak.

„A múltkori sikertelenség miatt az UIET csapata is sokat vacillált azon, hogy elvállalja-e a társszervezést, végül úgy döntöttünk, hogy a csalódott rajongókkal szemben becsületbeli kötelesség felvállalni másodjára is ezt a szerepet" - csatlakozott Fülöphöz Bíró Barna Botond.

A május 17-i, este 8 órakor kezdődő X-Faktor koncertre jegyeket elővételben 25 lejért már csütörtöktől lehet vásárolni. Erre lehetőség ezúttal is a már bevált helyszíneken lesz: UIET székhely, (Városháza tér 7. szám), udvarhelyszéki tagszervezetek (Farkaslaka, Korond, Zetelaka, Máréfalva, Szentegyháza, Székelykeresztúr stb.), illetve a Sztár Rádió és a Heti Hirdető székhelyén.

Újra aktív lesz az UIET X-Faktoros Facebook-oldala, ahol a játékba bekapcsolódók ingyen jegyet és dedikált pólókat is nyerhetnek. Ugyanakkor a jegyvásárlással, a nyereményjátékokkal, sorsolással és a koncerttel kapcsolatos aktuális információkért az UIET honlapját és természetesen az uh.ro-t is érdemes lesz felkeresni. Újdonság, hogy a koncertre jegyeket ez alkalommal a helyszínen is lehet váltani, igaz ott már 5 lejjel többet, azaz 30 lejt kóstál a beugró ára.

A sajtótájékoztatón Fülöp Imrétől azt is megtudtuk, hogy a második X-Faktor erdélyi turnénak körülbelül 20-25 ezres közönsége volt, illetve azt is elárulta, hogy ősszel Janicsák Veca és Takács Nikolas saját zenekarral és önálló produkcióval tér vissza - ám erről bővebben és részletesebben majd a megfelelő időben tájékoztatnak.

Az X-Faktor sztárok harmadik erdélyi turnéjának soron következő állomásai :

- Kolozsvár – 2011. május 16., 20 óra
- Székelyudvarhely – 2011. május 17., 20 óra
- Sepsiszentgyörgy – 2011. május 18., 20 óra
- Marosvásárhely – 2011. május 23., 19 óra
- Gyergyószentmiklós – 2011. május 24., 20 óra
- Zilah – 2011. május 25., 20 óra


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
bence
2011-05-05 10:06:02
Mitől olcsóbb most a beugróóóóóóó? :dry:
avatar
tetumanager
2011-05-05 10:32:23
"Király L. Norbi rajongó vagy? Netán Vastag Tamás a nagy kedvenced, esetleg Tabáni István búgó hangjától ájulsz ki? Május 17-én ott a helyed a Sportcsarnokban!"
[.....]"A sportcsarnokbeli koncert sztárvendége Tabáni István lesz, ismét eljön Janicsák Veca, Vastag Csaba és Shodeinde Dorka is" - közölte Fülöp."

Most akkor Vastag Tamas vagy Vastag Csaba jon? :)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."