Itthon » Közélet

Egyéves a Más Rádió

Jövő héten egyéves évfordulóját ünnepli a Más Rádió, ez alkalomból egy rendhagyó, illat- és szagkiállítást tartanak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

MasRadio
MasRadio
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. június 09., 13:50
0 hozzászólás. 


Fél évvel ezelőtt a rádió főszerkesztője, Szabó Attila azt mondta honlapunknak, hogy megbizonyosodtak arról, hogy érdemes volt egy másképpen szóló, egy más alaphangot megütő, hiánypótló netrádióban gondolkodni. „Immár tudjuk, hogy a médiaprérin számunkra is van hely" - mondta akkor a főszerkesztő. Az indulást megelőzte egy többhónapos periódus, mialatt rövid, közép- és hosszú távú stratégiát dolgoztak ki, ezért kiszámíthatatlan dolgokkal nem kellett szembesülniük, a hallgatói visszajelzések a vártnál jobbak. Főként biztató visszajelzések érkeztek, leginkább e-mailen, de sms-ben, messengeren és különféle közösségi portálokon is. A legtávolabbi pont, ahonnan a www.masradio.ro-ra kattintottak, az a Karib-térség volt, még az indulás után, de számos visszajelzést kaptak és kapnak főleg Észak-Európából, Magyarországról, valamint a Partiumból és Erdély különböző részeiből.
MasRadioAz egy éves évfordulót érdekesen rendhagyóan ünnepelnék meg: arra kérik a hallgatókat, hogy találjanak ki és készítsenek valamit, ami nem szokványos, ami egyedi, ami csak a készítőé. Valami illatosat, valami szagosat várnak, amiben a készítő megcsillogtathatja kreativitását, valami MÁSt alkothat. „Szagolj és szagoltass!" ez a jelmondata a Más Rádió egyéves születésnapjának. A leadási-elküldési határidő június 14., kedd, 16 óra, cím: 535 600 - Székelyudvarhely, Kőkereszt tér 1. szám (a Más Rádió szerkesztősége vagy a MÜTF-porta).

A legeredetibb-legillatosabb-legszagosabb-legMÁSabb műveket a gálaesten díjazzák, a pályamunkákat a Más Rádió melletti Kőkacsa téren kiállítják - a tárlatot június 15-én, szerdán nyitják.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."