Itthon » Közélet

Bekarikáztak Udvarhelyre a rádiósok

A városházán időzött a Marosvásárhelyi Rádió biciklis csapata kedden délután - a kerékpározó rádiósok hatodik napja vannak úton.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

GurulARadio
GurulARadio
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. június 14., 17:58
0 hozzászólás. 


A rádiósok ma Homoródfürdőn ebédeltek, délután fél öt körül értek Máréfalvára, ahol két székelyudvarhelyi kerékpáros csatlakozott hozzájuk (egyikük a Bringázz, Udvarhely! Mozgalom részéről) és együtt kerekeztek be Székelyudvarhely központjába. Fenyéd és Udvarhely között azonban többször is megálltak, egyszer például azért, mert egy idős hölgy cserepes virággal ajándékozta meg őket további kitartást kívánva. A városba beérve több autós dudálással és integetéssel üdvözölte a tizenkét rádióst, akik a központot megkerülve a városházára érkeztek, ahol a polgármesteri hivatal munkatársai, valamint újságírók, tévés és rádiós kollégák fogadták őket. Egy rövid pihenő és beszélgetés után a csapat tovább is indult, a kerékpározást és a vásárhelyi rádiót népszerűsítő biciklis akció tagjai az éjszakát Székelyszentléleken töltik. A további útvonal: Oroszhegy – Zetelaka – Libán – Gyergyószentmiklós – Gyergyószárhegy – Maroshévíz – Nyágra – Szalárd – Szászrégen – Marosvásárhely.

GurulARadio

A tervek szerint összesen 535 kilométert tesznek meg, kb. száz települést érintenek. Az elmúlt tíz évben több mint ötezer kilométert karikáztak, idén tervezik elérni a hatezret. A kilenc naposra tervezett kerékpártúra tíz tagja múlt csütörtökön a Kovászna megyei Komandóról indult el.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."