Itthon » Közélet

Vakációs hét a legkisebbeknek

Több erdélyi településen nyílnak meg a Gyulafehérvári Caritas foglalkoztató központjai és tartanak vakációs hetet, napot a kicsiknek és szüleiknek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. június 27., 07:02
0 hozzászólás. 


Marosvásárhelyen, Szászrégenben, Gyergyószentmiklóson, Székelyudvarhelyen, Szentegyházán és Fenyéden nyitják meg kapuikat a Gyulafehérvári Caritas foglalkoztató központjai és tartanak vakációs hetet, napot a kicsiknek és szüleiknek.
A 2006-tól működő egyre nagyobb érdeklődésnek örgvendő program az óvodás kor előtti, 2 hónapostól 3 éves korig terjedő gyermekeknek és szüleiknek kínál tevékenységeket. Cél a kisgyermekek egészséges fejlődésének normális mederben való tartása, lehetőséget kínálva a szülőknek gyerekeik tudatos nevelésében. A már ismert tevékenységek mellett lesz mondókázás, akadálypályás mászkálás, babamasszázs, szabadjáték fejlesztő játékokkal, kézimunkázás, mesefigurák megelevenítése, arc- és kézfestés, zenélés, táncolás, labdajátékok. Ezeken a napokon az érdeklődők nemcsak betekintést nyerhetnek a központok tevékenységeinek részleteibe, hanem lehetőségük lesz személyesen feliratkozni a szeptemberben induló új csoportokba is. Marosvásárhelyen július 4-7. között, Szászrégenben július 4-8. között, Gyergyószentmiklóson és Székelyudvarhelyen június 28 és július 1-e között tartják a vakációs hetet, míg Fenyéden július 20-án és Szentegyházán július 21-én lesz a vakációs nap. Részletes program található a www.caritas-ab.ro honlapon.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."