Itthon » Közélet

Idén négy napig tart a Városi Sörfesztivál

Július 14-én, csütörtökön, a városi minifocipályán kezdődik a XIV. Városi Sörfesztivál.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. július 05., 15:27
0 hozzászólás. 

Sztármeghívottak, szépségverseny, gyerek kuckó, főzőverseny színesíti az idei sörfesztivál kínálatát. Pénteken a Csillag születik tehetségkutató győztese László Attila lép színpadra, míg szombaton a V-Tech, vasárnap pedig a Megasztár felfedezettje, Kökény Attila - a fellépések 21 óra 30 perctől kezdődnek.

Itthon_Kozelet

Csütörtökön amolyan nulladik napot tart a fesztivál, de már ekkor is nagy bulira lehet számítani, méghozzá szabadtéren - a városi minifoci-pályát DJ Golyó veszi birtokába.

A külföldi sztárok mellett pénteken az All Timers Band és a Face Today koncertjeire várják az érdeklődőket, majd DJ Barneey bulijára lehet ropni. Szombaton az Orpheus, a Dead Smile és a Party Cover Band koncertezik, és szintén ezen a napon lehet beatbox versenyre nevezni, ami Beatjocc vezényletével zajlik. Az est további részében DJ Sümecz szórakoztatja a nagyérdeműt, vasárnap pedig a Heaven's Tear, a Gloomy Afternoon és a Cold Taste csapnak a húrok közé.

Hétvégén (szombaton és vasárnap) 11 órától a kicsiket Gyerek Kuckóba várják, ahol valóban fityingekért lehet vásárolni. Egy fitying egy gombóc fagyit ér, de másra is el lehet költeni. A város óvodáit már korábban felkeresték a szervezők és fityingeket osztogattak a kicsiknek, így már költőpénzzel érkezhetnek a fesztiválra.

Vasárnapra időzítették a főzőversenyt, melyre a helyszínen várják a jelentkezőket. Szintén az utolsó nap lehet gyönyörködni az Év Arcában, ugyanis szépségversenyen pályázhatnak a rangos kitüntetésre a szebbik nem képviselői.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."