Itthon » Közélet

Retró bulival indít a Sörfesztivál

Idén nulladik napja is lesz a Városi Sörfesztiválnak - csütörtökön DJ Golyó az elmúlt 30 év slágereivel várja szabadtéren a bulizni vágyókat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. július 14., 07:03
2 hozzászólás. 

Sztármeghívottak, szépségverseny, gyerek kuckó, főzőverseny színesíti az idei sörfesztivál kínálatát. Pénteken a Csillag születik tehetségkutató győztese László Attila lép színpadra, míg szombaton a V-Tech, vasárnap pedig a Megasztár felfedezettje, Kökény Attila - a fellépések 21 óra 30 perctől kezdődnek.

Itthon_Kozelet

A buli már csütörtökön kezdetét veszi: amint az sok fesztiválon szokás, itt is tartanak nulladik napot. Július 14-én a városi minifoci pályán DJ Golyó keveri az elmúlt harminc év legjobb slágereit egy fergeteges retro bulin.

Pénteken a kézdivásárhelyi László Attila mellett az All Timers Band és a Face Today is koncertezik, valamint nem marad el az éjszakai buli sem, amin DJ Barneey lesz az ügyeletes lemezlovas.

Szombaton a V-Tech a soros a szórakoztatásban, melléjük társul az Orpheusz, a Dead Smile és a Party Cover Band, de beatbox versenyre is nevezhetünk - itt Beatjocc lesz a hoppmester. Az estét DJ Sümecz bulija zárja.

Vasárnapra is marad zenei program: a Megasztáros Kökény Attila melett a Heaven's Tear, a Gloomy Afternoon és a Cold Taste is színpadra lép.

Szombaton és vasárnap 11 órától a kicsiket Gyerek Kuckóba várják, ahol valóban fityingekért lehet vásárolni. Egy fitying egy gombóc fagyit ér, de másra is el lehet költeni. A város óvodáit már korábban felkeresték a szervezők és osztogattak a fesztivál pénzéből a kicsiknek, így ők már költőpénzzel érkezhetnek a fesztiválra.

Vasárnapra időzítették a főzőversenyt is, melyre a helyszínen várják a jelentkezőket. Szintén az utolsó nap lehet gyönyörködni az Év Arcában, ugyanis szépségversenyen pályázhatnak a rangos kitüntetésre a szebbik nem képviselői.


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hajra malomfalva
2011-07-14 12:56:02
A koncertek utáni szabadtéri bulik a minifoci pályán(pl.szombat) korhatár nélküliek? :dry:
avatar
bukfenc
2011-07-15 13:34:59
Retró buli.... nem is lett volna baj vele, magyarországi vendégeim jól is érezték magukat, zárásig ott voltunk, amikor elment a kedvünk/kedvük mindentől. Érkezett egy társaság, a DJ szerint legénybúcsú közepette, akik még jobban feldobták a hangulatot, de zárni kellett. Ők poénból beültek a furgonba, s közben segítettek bepakolni a hangfalakat, de ez már nem tetszett két izomagyú, rendfenntartónak fogadott cigánynak, "nem volt balhé, akkor csináljunk" alapon, az egyik gyereket azért ütötték le, becsszóra!, hogy "menyetek a rockmaratonra szórakozni"!!!! Hálistennek, okos enged, és elvonultak, pedig tizenvalahányan bepakolhatták volna azt a két retkest a furgonba (megérdemelték volna!), de elgondolkodtató: már itt is oda kerültünk, mint Csonkaországban, hogy nép ünnepélyen cigány veri a magyart????

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."