Itthon » Közélet

Tusványoson is utolérték Csibi Barnát

Nappal is érik meglepetések a táborlakókat a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban. Van aki töltelékes káposztáért állt sorba, míg Csibi Barnát a csendőrök itt is utolérték.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Tusvanyos2011
Tusvanyos2011
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. július 22., 19:01
0 hozzászólás. 

Előadások és bulik váltják egymást a 22. Tusványoson. A hőségre ezúttal nem panaszkodunk, hiszen kifejezetten borús az idő, csak épp eső ne legyen, olyan nagy mint volt szerdán.

A tábor harmadik napját a Kárpát-medencei magyar politikai alakulatok elöljárói tartalmas előadásukkal nyitották meg. Mindenki elmondta saját maga baját és a kitartásra, illetve a megmaradás fontosságára biztatták egymást.

Alig hogy lejárt az igen fontos emberekkel megejtett panel máris a sajtó figyelmét Csibi Barna kötötte le. A rendőrség, a csendőrség, a pénzügyőrség és egyéb hivatalos szervek Csibi Barna árult portékáinak hatvan százalékát elkobozta. Az ok pedig az volt, hogy ezek a portékák – kitűzők, pólók stb. – xenofóbok, sértőek más nemzetekre vonatkozólag... Gondolom ha a Noua Dreaptasok vonultak volna fel, akkor az nem lett volna gond.Tusvanyos2011

Csibi után pedig már Borboly Csabára került a figyelem központja, hiszen töltelékes káposztát osztogatott. A táborban eddig soha nem látott esetnek is szemtanúi lehettünk: az RMDSZ-esek egy négyzetméterre eső száma minden eddig rekordot megdöntött. A káposzta nem volt rossz, de az otthoni sokkal jobb.

Közben sok ember még nem tisztult ki a tegnapi bulik után és nem is úgy néz ki, hogy ez meg fog történni. Este pedig Feróék fognak énekelni, meg Pataki Attila remélhetőleg nem táltos muzsikáját fogjuk hallani, hanem az igazi Edda nóták csendülnek fel.Tusvanyos2011

Visszatérve Feróékra kíváncsi lennék, hogy rendőrök és csendőrök tőle mit fognak elkobozni, mikor elkezdi énekelni, hogy: „Magyar vagyok, magyarnak születettem..."


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."