Itthon » Közélet

Másodszor szerveznek kutyakiállítást Udvarhelyen

Kutyakiállítást tartanak a Szent Mihály-napi vásáron, szeptember 23-24-én. A kiállításra bármilyen fajtatiszta kutyát be lehet nevezni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. szeptember 07., 14:53
0 hozzászólás. 

A Szent Mihály napi rendezvénysorozaton a városi salakpályán - akárcsak tavaly - kutyakiállítást is tartanak. A versenyt egy Magyarországról érkező, nemzetközileg elismert szakember bírálja.

A benevezés díjtalan, de a kutyának fajtatisztának kell lennie. Törzskönyv felmutatása nem kötelező, a keverék kutyákat nem lehet bírálni. Szükséges az oltási könyv érvényes veszettségi oltással. Jelentkezni a kitöltött nevezési lap elküldésével (porazklub@gmail.com), valamint telefonon (0742-230.729) lehet. A bejelentkezési lap ide kattintva letölthető.

A Póráz Klub sátránál különböző kutyás kérdésekre/problémákra is választ lehet kapni, illetve szeptember 24-én magyar kutyafajokat (puli, pumi, komondor) mutatnak be.

A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy a rendezvény ideje alatt mindenki figyeljen a saját kutyájára és másokra, az állatokat tartsák pórázon és az ürüléket takarítsák fel. A támadó vagy harapós kutyákat csak és kizárólag pórázon és szájkosárral lehet majd vezetni. A rendezvényen szívesen látják a nem fajtatiszta kutyákat és gazdáikat is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."