Itthon » Közélet

Új elnököt választ az RMDSZ

Lemondott tisztségéről dr. Fehér István, novemberben új elnököt választ a helyi RMDSZ.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. szeptember 30., 15:30
0 hozzászólás. 

 

 

Ülésezett csütörtökön a székelyudvarhelyi RMDSZ választási bizottsága, kijelölték a tisztújító küldöttgyűlés dátumát: ez november 10-én lesz, ekkor fogják megválasztani a szervezet új elnökét. A jelölési dokumentációt október 31-én 14 óráig lehet benyújtani a városi RMDSZ irodájában, ahol munkanapokon 9-14 óráig bővebb információ is igényelhető a jelölési feltételekkel kapcsolatban.

RMDSZ_RMDSZ2

Honlapunk megkeresésére dr. Fehér István elmondta, hogy augusztusban benyújtott lemondásának az oka „végtelenül egyszerű": a városi szervezet irodájának működéséhez hiányzott az anyagi keret, s habár mindent megtett annak érdekében, hogy megteremtse ezt, nem sikerült. A problémát (az irodában telefon, fax, internet van, a takarítást is fizetni kellett) többször is jelezte, de az mégsem oldódott meg, s véleménye szerint komoly feladatok lesznek a választásokig. A tagsági díj havonta 1 lej, Fehér elmondása szerint elnöksége kezdetekor kb. ötvenen fizették ezt, most pedig nyolcszázan, s ezt eredményként tudja elkönyvelni.

„Morálisan nem tudom magamnak megengedni ezt a helyzetet" - tette hozzá még a leköszönt elnök, aki abban reménykedik, hogy egy olyan személyt választanak a városi szervezet élére, aki megbirkózik a gondokkal.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."